Часниковий соус для шаурми
(покроковий рецепт з фото)
Часниковий соус для шаурми готується дуже швидко, треба просто змішати інгредієнти. Соус дуже смачний, його можна зберігати в холодильнику. Ділюся з вами простим рецептом часникового соусу для шаурми.
Як приготувати часниковий соус для шаурми? розповідаю:
1. Очистіть часник і пропустіть його через прес.
2. Дрібно наріжте кінзу, додайте до часнику.
3. До часнику і кінзи додайте сметану, кефір, майонез, спеції. Все перемішайте.
4. Надішліть в холодильник на півгодини, щоб смаки перемішалися.
Класичний часниковий соус для шаурми я подаю і до інших страв. Наприклад, для піци або навіть до гарячих м'ясних страв. Кінзу можна замінити на петрушку або додати тархуна. Тут вже справа вашої фантазії. Цей білий часниковий соус люблять все, тому готуйте його більше, він дуже швидко "пропадає" . Зберігати можна в холодильнику в закритому посуді протягом декількох діб, більше не рекомендую, завжди краще і смачніше свіжий.
Приємного!
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Кефір - 4 Ст. Ложки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Часник - 6 зубчиків
- Чорний мелений перець - - За смаком
- Червоний мелений перець - - За смаком
- Braai - - За смаком
1. Очистіть часник і пропустіть його через прес.
2. Дрібно наріжте кінзу, додайте до часнику.
3. До часнику і кінзи додайте сметану, кефір, майонез, спеції. Все перемішайте.
4. Надішліть в холодильник на півгодини, щоб смаки перемішалися.
Класичний часниковий соус для шаурми я подаю і до інших страв. Наприклад, для піци або навіть до гарячих м'ясних страв. Кінзу можна замінити на петрушку або додати тархуна. Тут вже справа вашої фантазії. Цей білий часниковий соус люблять все, тому готуйте його більше, він дуже швидко "пропадає" . Зберігати можна в холодильнику в закритому посуді протягом декількох діб, більше не рекомендую, завжди краще і смачніше свіжий.
Приємного!