Рецепт Лаваш для шаурми фото

Лаваш для шаурми
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 хв.

Гарантую вам: якщо ви захочете самі будинки зробити що-небудь з так званого"фастфуду" , то вийде не гірше. Тільки потрібно чітко підібрати інгредієнти і не боятися пробувати.

Опис приготування:

Нещодавно я вирішила дізнатися, як приготувати лаваш для шаурми. Почала відразу з важкої артилерії, так би язикати, і не брати покупної. А потім і начинкою зайнялася. Але без коржів справа точно не піде. Вони виходять універсальними і підійдуть під багато продуктів, адже їх смак нейтральний.

  • Борошно - 500 грам
  • Вода - 330 літрів
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Базилік сухий - 1 Чайна ложка
лаваш для шаурми - фото крок 1
Борошно з'єднайте з куркумою, сіллю і базиліком.
лаваш для шаурми - фото крок 2
Масло змішайте з водою і доведіть до кипіння. Влийте рідина до сухих інгредієнтів.
лаваш для шаурми - фото крок 3
Замішайте тісто. Залиште його на півгодини.
лаваш для шаурми - фото крок 4
Потім розділіть тісто на 3 рівні частини. Кожну скачайте в рулетики.
лаваш для шаурми - фото крок 5
Кожен розріжте на 8 частин. Розкачайте їх в тонкі коржі.
лаваш для шаурми - фото крок 6
Обсмажте їх пару хвилин з двох сторін на сухій сковороді. Вдалою готування!

Схожі рецепти