Лаваш для шаурми
(покроковий рецепт з фото)
Гарантую вам: якщо ви захочете самі будинки зробити що-небудь з так званого "фастфуду", то вийде не гірше. Тільки потрібно чітко підібрати інгредієнти і не боятися пробувати.
Нещодавно я вирішила дізнатися, як приготувати лаваш для шаурми. Почала відразу з важкої артилерії, так би язикати, і не брати покупної. А потім і начинкою зайнялася. Але без коржів справа точно не піде. Вони виходять універсальними і підійдуть під багато продуктів, адже їх смак нейтральний.
- Борошно - 500 грам
- Вода - 330 літрів
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Базилік сухий - 1 Чайна ложка
Борошно з'єднайте з куркумою, сіллю і базиліком.
Масло змішайте з водою і доведіть до кипіння. Влийте рідина до сухих інгредієнтів.
Замішайте тісто. Залиште його на півгодини.
Потім розділіть тісто на 3 рівні частини. Кожну скачайте в рулетики.
Кожен розріжте на 8 частин. Розкачайте їх в тонкі коржі.
Обсмажте їх пару хвилин з двох сторін на сухій сковороді. Вдалою готування!