Рецепт Паштет з тушонки фото

Паштет з тушонки
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок
Паштети
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вписати в список простих і швидких в приготуванні рецептів паштет з тушонки. Блюдо під силу навіть починає господині, а банку тушонки - такий продукт, який зазвичай є під рукою.

Опис приготування:

Як приготувати паштет з тушонки?

1. М'ясокомбінати банки, знявши верхній жир ложкою, викладіть в сковороду або каструлю. Увімкніть середній вогонь і тушкуйте, поки маса не загусне, а сік не увариться. На це піде близько 20 хвилин. Періодично тушонку помішуйте.

2. Часник очистіть. Пропустіть його через прес і додайте до уваренной тушонці.

3. Туди ж додайте приправи на свій смак. Якщо є свіжа зелень - кріп, петрушка, то промийте і подрібніть, потім додайте до тушонці і часнику.

4. Масу збийте блендером або двічі пропустіть через м'ясорубку.

5. Готовий паштет викладіть в мисочку, накрийте її кришкою або обмотайте харчовою плівкою і відправляйте в холодильник до охолодження.

Паштет з тушонки подавайте з хлібом, тостами, чіпсами або сухариками. До нього також можна подати корнішони, консервовані цибулинки, кружечки лимона.

Смачного!


  • Консервований, банку - 1 штука (свиняча, яловича або суміш)
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Свіжа зелень - За смаком
Як приготувати паштет з тушонки?

1. М'ясокомбінати банки, знявши верхній жир ложкою, викладіть в сковороду або каструлю. Увімкніть середній вогонь і тушкуйте, поки маса не загусне, а сік не увариться. На це піде близько 20 хвилин. Періодично тушонку помішуйте.

2. Часник очистіть. Пропустіть його через прес і додайте до уваренной тушонці.

3. Туди ж додайте приправи на свій смак. Якщо є свіжа зелень - кріп, петрушка, то промийте і подрібніть, потім додайте до тушонці і часнику.

4. Масу збийте блендером або двічі пропустіть через м'ясорубку.

5. Готовий паштет викладіть в мисочку, накрийте її кришкою або обмотайте харчовою плівкою і відправляйте в холодильник до охолодження.

Паштет з тушонки подавайте з хлібом, тостами, чіпсами або сухариками. До нього також можна подати корнішони, консервовані цибулинки, кружечки лимона.

Смачного!

Схожі рецепти