Паштет з тушонки
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вписати в список простих і швидких в приготуванні рецептів паштет з тушонки. Блюдо під силу навіть починає господині, а банку тушонки - такий продукт, який зазвичай є під рукою.
Як приготувати паштет з тушонки?
1. М'ясокомбінати банки, знявши верхній жир ложкою, викладіть в сковороду або каструлю. Увімкніть середній вогонь і тушкуйте, поки маса не загусне, а сік не увариться. На це піде близько 20 хвилин. Періодично тушонку помішуйте.
2. Часник очистіть. Пропустіть його через прес і додайте до уваренной тушонці.
3. Туди ж додайте приправи на свій смак. Якщо є свіжа зелень - кріп, петрушка, то промийте і подрібніть, потім додайте до тушонці і часнику.
4. Масу збийте блендером або двічі пропустіть через м'ясорубку.
5. Готовий паштет викладіть в мисочку, накрийте її кришкою або обмотайте харчовою плівкою і відправляйте в холодильник до охолодження.
Паштет з тушонки подавайте з хлібом, тостами, чіпсами або сухариками. До нього також можна подати корнішони, консервовані цибулинки, кружечки лимона.
Смачного!
- Консервований, банку - 1 штука (свиняча, яловича або суміш)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Свіжа зелень - За смаком
1. М'ясокомбінати банки, знявши верхній жир ложкою, викладіть в сковороду або каструлю. Увімкніть середній вогонь і тушкуйте, поки маса не загусне, а сік не увариться. На це піде близько 20 хвилин. Періодично тушонку помішуйте.
2. Часник очистіть. Пропустіть його через прес і додайте до уваренной тушонці.
3. Туди ж додайте приправи на свій смак. Якщо є свіжа зелень - кріп, петрушка, то промийте і подрібніть, потім додайте до тушонці і часнику.
4. Масу збийте блендером або двічі пропустіть через м'ясорубку.
5. Готовий паштет викладіть в мисочку, накрийте її кришкою або обмотайте харчовою плівкою і відправляйте в холодильник до охолодження.
Паштет з тушонки подавайте з хлібом, тостами, чіпсами або сухариками. До нього також можна подати корнішони, консервовані цибулинки, кружечки лимона.
Смачного!