Гуляш з тушонки
(покроковий рецепт з фото)
Консервований - унікальний інгредієнт, який врятував не один вечерю. Гуляш з тушонки з овочами і грибами готується за 30 хвилин. Подається до столу з відвареною картоплею. Швидко і смачно.
Блюдо готується швидко і легко. Овочі обсмажуються на середньому вогні, після додаємо тушонку з грибами і тушкуємо.
Спробуйте апетитний вечерю для двох.
- Консервований - 500 грам
- Кабачок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо протягом 2 хвилин дрібно нарізаний кабачок.
2. Печериці наріжте великими шматочками.
3. І додайте їх до кабачків. Обсмажуйте разом 2-3 хвилини.
4. Дрібно наріжте цибулю, помідор і натріть моркву. Додайте в сковороду.
5. Тепер викладіть тушонку.
6. І додайте ще трохи води і тушкуйте протягом 15 хвилин. Гуляш краще подавати з картоплею. Смачного!