Рецепт Гуляш з тушонки фото

Гуляш з тушонки
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо , Субпродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Консервований - унікальний інгредієнт, який врятував не один вечерю. Гуляш з тушонки з овочами і грибами готується за 30 хвилин. Подається до столу з відвареною картоплею. Швидко і смачно.

Опис приготування:

Блюдо готується швидко і легко. Овочі обсмажуються на середньому вогні, після додаємо тушонку з грибами і тушкуємо.

Спробуйте апетитний вечерю для двох.

  • Консервований - 500 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Печериці - 200 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
гуляш з тушонки - фото крок 1
1. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо протягом 2 хвилин дрібно нарізаний кабачок.
гуляш з тушонки - фото крок 2
2. Печериці наріжте великими шматочками.
гуляш з тушонки - фото крок 3
3. І додайте їх до кабачків. Обсмажуйте разом 2-3 хвилини.
гуляш з тушонки - фото крок 4
4. Дрібно наріжте цибулю, помідор і натріть моркву. Додайте в сковороду.
гуляш з тушонки - фото крок 5
5. Тепер викладіть тушонку.
гуляш з тушонки - фото крок 6
6. І додайте ще трохи води і тушкуйте протягом 15 хвилин. Гуляш краще подавати з картоплею. Смачного!

Схожі рецепти