Рисовий суп без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом простого овочевого супчика з рисом без м'яса. Він виходить легким, підходить для пісного і веганскої харчування.
Докладніше, як приготувати рисовий суп без м'яса, я розповім нижче. Мал для цього рецепта краще взяти пропарений, а перед використанням добре промити, щоб він не склеюються. Замість тофу можна додати в суп печериці. Готується суп буквально за півгодини, а для приготування потрібно найпростіші інгредієнти. Беріть рецепт на замітку!
- Вода - 1, 5 L
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1/2 штуки
- Картопля - 2-3 штук
- Мал - 3-4 Ст. Ложок
- Тофу - 80 грам
- Бульйонний кубик - 1 штука (овочевий)
- Сіль - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - 1/4 пучка
Підготуйте всі інгредієнти.
У каструлі обсмажте до золотистого кольору крупно порізану цибулю, часник і морква. Налийте воду, додайте овочевий кубик, доведіть до кипіння.
У киплячу воду додайте картоплю порізану великими кубиками. Варіть суп 15 хвилин, потім додайте промитий рис.
Додати сіль за смаком. Варіть суп ще 15 хвилин на повільному вогні. В кінці додайте порізаний на кубики тофу і петрушку. Поваріть суп 5 хвилин і зніміть з плити.
Маловий суп без м'яса готовий, смачного!