Рецепт Рисовий суп з фрикадельками фото

Рисовий суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Гарячі страви , Фрикадельки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий в приготуванні і дуже смачний рисовий суп з фрикадельками в домашніх умовах готується легко, і багато інгредієнтів не вимагає. Спробуйте, адже не дарма кажуть, що все геніальне просто!

Опис приготування:

Хто не любить цей суп - той його, ймовірно. Не пробував. Я ось, наприклад, все життя думала, що томатні супи на дух не переношу - в дитячому садку нас кормілоі несмачним супом з варених помідорів. Виявилося. Якщо використовувати томатну пасту - зовсім інший смак! ну а фрикадельки - це окрема моя любов, тому розповім, як приготувати рисовий суп з фрикадельками і легким томатним присмаком!

  • Фарш - 800 грам
  • Сіль морська - 1 Чайна ложка
  • Ямайський перець - 1 Чайна ложка (можна і звичайний)
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Манна крупа - 200 грам
  • Бульйон курячий - 8 склянок
  • Мал - 0.5 склянки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - 1 За смаком
маловий суп з фрикадельками - фото крок 1
1. Для фрикадельок змішаємо фарш, сіль, корицю і перець, перемішаємо і додамо булгур.
маловий суп з фрикадельками - фото крок 2
2. Якщо булгура немає - його можна замінити панірувальними сухарями або розмоченим хлібом, як для котлет. Формуємо красиві фрикадельки. Паралельно до кипіння доводимо бульйон з томатною пастою.
маловий суп з фрикадельками - фото крок 3
3. Як закипить - поміщаємо в нього фрикадельки і промитий рис. Вогонь зменшимо, під кришкою нехай вариться до готовності рису. Спеції додамо в самому кінці.
маловий суп з фрикадельками - фото крок 4
4. От і все! Перед подачею в кожну тарілку додайте по крапельці лимонного соку, або ж відразу в каструлю після виключення додайте пару столових ложок. Смачного!

Схожі рецепти