Рисовий суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Простий в приготуванні і дуже смачний рисовий суп з фрикадельками в домашніх умовах готується легко, і багато інгредієнтів не вимагає. Спробуйте, адже не дарма кажуть, що все геніальне просто!
Хто не любить цей суп - той його, ймовірно. Не пробував. Я ось, наприклад, все життя думала, що томатні супи на дух не переношу - в дитячому садку нас кормілоі несмачним супом з варених помідорів. Виявилося. Якщо використовувати томатну пасту - зовсім інший смак! ну а фрикадельки - це окрема моя любов, тому розповім, як приготувати рисовий суп з фрикадельками і легким томатним присмаком!
- Фарш - 800 грам
- Сіль морська - 1 Чайна ложка
- Ямайський перець - 1 Чайна ложка (можна і звичайний)
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Манна крупа - 200 грам
- Бульйон курячий - 8 склянок
- Мал - 0.5 склянки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 1 За смаком
1. Для фрикадельок змішаємо фарш, сіль, корицю і перець, перемішаємо і додамо булгур.
2. Якщо булгура немає - його можна замінити панірувальними сухарями або розмоченим хлібом, як для котлет. Формуємо красиві фрикадельки. Паралельно до кипіння доводимо бульйон з томатною пастою.
3. Як закипить - поміщаємо в нього фрикадельки і промитий рис. Вогонь зменшимо, під кришкою нехай вариться до готовності рису. Спеції додамо в самому кінці.
4. От і все! Перед подачею в кожну тарілку додайте по крапельці лимонного соку, або ж відразу в каструлю після виключення додайте пару столових ложок. Смачного!