Рисовий пудинг для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Наші діти потребують тільки в найякісніших і смачних продуктах і блюдах, приготованих з них. Пропоную приготувати рисовий пудинг для дітей - солодкий, ніжний і дуже ситний. Спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування рисового пудингу для дітей. Відваріть до готовності рис, додавши в нього молоко, сіль і цукор. Потім додайте жовток перетертий з цукром, терте яблуко і збитий білок. Запікайте в духовці приблизно 20 хвилин. Подавайте до столу в теплому або холодному вигляді. Хай щастить!
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Яблуко - 1 штука
- Панірувальні сухарі - За смаком
Зваріть рис на воді, потім додайте в нього стакан молока і проваріть ще деякий час. В кінці додайте дрібку солі і ложку цукру, перемішайте.
Яєчний жовток перетріть з цукром і додайте в рис. Також кладемо терте яблуко (без шкурки) і 1 ç.l. Вершкового масла. Перемішайте.
Білок збиваємо в густу піну і акуратно вводимо в кашу, перемішуємо.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом і присипаємо панірувальними сухарями.
Перекладаємо майбутній пудинг в форму і запікаємо в духовці, до красивої рум'яної скоринки. Запікати слід десь 20 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!