Рецепт Суп з тортелліні і фрикадельками фото

Суп з тортелліні і фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Тортелліні - італійська фарширована паста. Вона нагадує наші пельмені, тільки з сирною начинкою. Їх можна їсти як окрему страву, а можна приготувати смачний суп з тортеллини і фрикадельками.

Опис приготування:

Суп з фрикадельками і тортеллини - ситне перша страва, яке часто з'являється на обід в італійських сім'ях. Спробувавши цей рецепт, я взяла його на замітку, так як мені дуже сподобалося поєднання маленьких фрикадельок і сирної пасти. Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати цей суп. Тортелліні рідко можна зустріти на наших прилавках, але я пристосувалася і роблю їх сама, благо в інтернеті купа рецептів. Замість шпинату в літню пору я використовую щавель, але якщо у вас немає ні того, ні іншого, можна замінити звичайною петрушкою і кропом. Подавайте суп гарячим до столу і ваша сім'я залишиться в захваті. Смачного!

  • Фарш - 450 грам
  • Сухарі - 2/3 склянки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 6-7 зубчиків
  • Курячий бульйон - 8 склянок
  • Вода - 1 Склянка
  • Приправа італійські трави - 1 Ст. Ложка
  • Тортелліні - 250 грам
  • Базилік - 1 Чайна ложка
  • Шпинат свіжий або заморожений - 1 пучок
  • Болгарський перець червоний - 1 штука
1
Фарш змішайте з сухарями, сіль і poperčite.
2
Сформуйте маленькі фрикадельки.
3
Обсмажте фрикадельки на рослинній олії до золотистого кольору.
4
Chesnok і цибулю очистити, потім дрібно наріжте.
5
Морквину почистіть і наріжте кільцями.
6
Обсмажте овочі на рослинному маслі до золотистого кольору.
7
Влийте бульйон і воду. Додати сіль, додайте італійські трави і базилік. Доведіть до кипіння.
8
Коли суп закипить, опустіть фрикадельки і дрібно нарізаний болгарський перець. Варіть 5-7 хвилин, поки фрикадельки не спливуть на поверхню.
9
Потім додайте пасту і варіть ще 5 хвилин.
10
Додайте шпинат і вимикайте вогонь. Дайте супу настоятися 20-30 хвилин і подавайте до столу.
11
Смачного!

Схожі рецепти