Суп з тортелліні і фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Тортелліні - італійська фарширована паста. Вона нагадує наші пельмені, тільки з сирною начинкою. Їх можна їсти як окрему страву, а можна приготувати смачний суп з тортеллини і фрикадельками.
Суп з фрикадельками і тортеллини - ситне перша страва, яке часто з'являється на обід в італійських сім'ях. Спробувавши цей рецепт, я взяла його на замітку, так як мені дуже сподобалося поєднання маленьких фрикадельок і сирної пасти. Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати цей суп. Тортелліні рідко можна зустріти на наших прилавках, але я пристосувалася і роблю їх сама, благо в інтернеті купа рецептів. Замість шпинату в літню пору я використовую щавель, але якщо у вас немає ні того, ні іншого, можна замінити звичайною петрушкою і кропом. Подавайте суп гарячим до столу і ваша сім'я залишиться в захваті. Смачного!
- Фарш - 450 грам
- Сухарі - 2/3 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 6-7 зубчиків
- Курячий бульйон - 8 склянок
- Вода - 1 Склянка
- Приправа італійські трави - 1 Ст. Ложка
- Тортелліні - 250 грам
- Базилік - 1 Чайна ложка
- Шпинат свіжий або заморожений - 1 пучок
- Болгарський перець червоний - 1 штука