Аджика швидка на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви відносите себе до любителів овочевих закусок, - думаю, таку аджику швидку на зиму вам варто приготувати! швидко вариться, але і з'їдається швидко, так як дуже смачна! Так що рекомендую!
До вашої уваги - простий рецепт аджики швидкої на зиму. Виходить вона, звичайно, незвично помаранчевої, але не менш смачною! Просто так вийшло, що до моменту "докупанія" всіх відсутніх у мене вдома інгредієнтів, домочадці оперативно попід'їдали майже всі необхідні мені помідори! Куди могли подітися 2 кіло помідорів - розуму не прикладу! Але суть в тому, що я замінила їх кабачками, і рецепт приготування аджики швидкої на зиму нітрохи не постраждав! Дуже смачно!
- Кабачки - 2 кілограма
- Цибуля - 3 штуки
- Болгарський перець - 5 штук
- Гострий перець - 1 штука
- Часник - 1 штука(1 головка)
- Морква - 2 штуки
- Яблука - 4 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Томатний сік - 2 склянки
1. Болгарський перець звільняємо від насіння, измельчим в блендері. Туди ж - гострий перець, теж без насіння. Моркву чистимо і тремо на тертці.
2. Далі ж все овочі і фрукти теж подрібнити, заллємо томатним соком, перемішаємо. Варимо півгодини, поки всі інгредієнти не стануть м'якими. Додамо сіль, цукор і оцет.
3. А тепер всю суміш перетворюємо в однорідне пюре за допомогою блендера. Перекладіть в баночки, і зберігайте в холодильнику.
4. Смачного!