Швидка каша в термосі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите збирати в свою скарбничку маленькі кулінарні секретик, які заощадять вам час і сили на кухні, тоді не проходите мимо. Я хочу навчити вас, як приготувати швидку кашу в термосі.
Така каша готується за якихось 5 хвилин, при цьому за нею не потрібно стежити або боятися, що вона пригорить. Це дуже зручно, так як в термосі вона чудово розпарюється і залишається теплою, навіть якщо залишити її на всю ніч. До речі, це прекрасна ідея для сніданку, який вранці вже буде готовий. Подавати до столу гречку можна як в як гарнір до м'яса або риби, так і з молоком, наприклад.
- Вода - 2 склянки
- Гречана крупа - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
1. Усе, що вам знадобиться, це крупа, води термос і я.
2. Поставте воду на вогонь і доведіть до кипіння. Поки вона закипає, промийте крупу кілька разів і обсушити, виклавши на паперову серветку.
3. У воді відразу можна розчинити сіль. У термос викладіть крупу і залийте окріп. Щільно закрутіть кришку і все, нехай настоюється мінімум годину.
4. Чим довше буде стояти гречка в термосі, тим краще вона вийде. Ось така краса. А головне, що без всяких турбот і за лічені хвилини. Смачного!