Закінчений в термосі
(покроковий рецепт з фото)
Навіть якщо ви не ходите в походи, можна скористатися термосом для приготування страв для повсякденного раціону. Розповім вам про те, як готувати в термосі. Особливо популярні різні каші.
Їду в термосі можна взяти з собою на роботу, якщо немає можливості розігріти її на місці. Будь-яке блюдо в термосі довго зберігає свою температуру, будь то каша, суп або чай. Якщо не любите гречану кашу, можете зробити таким же способом рисову, вівсяну, пшоняну або інші види.
- Гречка - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Вода гаряча - 2 склянки
1
Гречку промийте в декількох водах, приберіть сміття і чорні зернята. Перекладіть крупу в термос і додайте трохи солі, переконайтеся, що вистачить місця для каші, коли вона розбухне.
2
У чайнику закип'ятіть воду і окропом залийте гречку в термосі, закупорте щільно кришку і залиште на ніч (близько 6 годин).
3
Через необхідний час відкрийте кришку, можете додати до неї вершкове масло. Гречку можете їсти прямо з термоса в поході або перекласти в тарілку.