Рецепт Закінчений в термосі фото

Закінчений в термосі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Гречка
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На природу , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Навіть якщо ви не ходите в походи, можна скористатися термосом для приготування страв для повсякденного раціону. Розповім вам про те, як готувати в термосі. Особливо популярні різні каші.

Опис приготування:

Їду в термосі можна взяти з собою на роботу, якщо немає можливості розігріти її на місці. Будь-яке блюдо в термосі довго зберігає свою температуру, будь то каша, суп або чай. Якщо не любите гречану кашу, можете зробити таким же способом рисову, вівсяну, пшоняну або інші види.

  • Гречка - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Вода гаряча - 2 склянки
1
Гречку промийте в декількох водах, приберіть сміття і чорні зернята. Перекладіть крупу в термос і додайте трохи солі, переконайтеся, що вистачить місця для каші, коли вона розбухне.
2
У чайнику закип'ятіть воду і окропом залийте гречку в термосі, закупорте щільно кришку і залиште на ніч (близько 6 годин).
3
Через необхідний час відкрийте кришку, можете додати до неї вершкове масло. Гречку можете їсти прямо з термоса в поході або перекласти в тарілку.