Рецепт Індичка з ананасовим соусом фото

Індичка з ананасовим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Індичка , Птах , Фрукти , Ананас
Дієтичне харчування
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування м'ясної страви під соусом з каррі з ананасами.

Опис приготування:

Змішайте паприку з маслом, сіллю і імбиром, щоб приготувати маринад, яким в подальшому буде змазуватися віллі індички. Далі воно витримується 2-3 години в холодильнику і смажиться на грилі до повної готовності. Кільця ананаса також прожарьте на грилі (6 штук).

Щоб приготувати соус для страви, всі залишилися ананасні кільця дрібно нарізати, змішуються з каррі, сметаною і сіллю. Подрібніть масу за допомогою блендера до консистенції, схожою на картопляне пюре. Перед подачею розкладіть на блюді кільця ананаса, на які будуть класти філе. Додайте соус до страви і прикрасьте все петрушкою.


  • Філе індички - 6 штук
  • Ананас - 300 грам (консервований (кільця) )
  • Крем - 200 грам
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Порошок каррі - 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Змішайте паприку з маслом, сіллю і імбиром, щоб приготувати маринад, яким в подальшому буде змазуватися віллі індички. Далі воно витримується 2-3 години в холодильнику і смажиться на грилі до повної готовності. Кільця ананаса також прожарьте на грилі (6 штук).

Щоб приготувати соус для страви, всі залишилися ананасні кільця дрібно нарізати, змішуються з каррі, сметаною і сіллю. Подрібніть масу за допомогою блендера до консистенції, схожою на картопляне пюре. Перед подачею розкладіть на блюді кільця ананаса, на які будуть класти філе. Додайте соус до страви і прикрасьте все петрушкою.

Схожі рецепти