Індичка з ананасовим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування м'ясної страви під соусом з каррі з ананасами.
Змішайте паприку з маслом, сіллю і імбиром, щоб приготувати маринад, яким в подальшому буде змазуватися віллі індички. Далі воно витримується 2-3 години в холодильнику і смажиться на грилі до повної готовності. Кільця ананаса також прожарьте на грилі (6 штук).
Щоб приготувати соус для страви, всі залишилися ананасні кільця дрібно нарізати, змішуються з каррі, сметаною і сіллю. Подрібніть масу за допомогою блендера до консистенції, схожою на картопляне пюре. Перед подачею розкладіть на блюді кільця ананаса, на які будуть класти філе. Додайте соус до страви і прикрасьте все петрушкою.
- Філе індички - 6 штук
- Ананас - 300 грам (консервований (кільця) )
- Крем - 200 грам
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Порошок каррі - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Щоб приготувати соус для страви, всі залишилися ананасні кільця дрібно нарізати, змішуються з каррі, сметаною і сіллю. Подрібніть масу за допомогою блендера до консистенції, схожою на картопляне пюре. Перед подачею розкладіть на блюді кільця ананаса, на які будуть класти філе. Додайте соус до страви і прикрасьте все петрушкою.