Індичка під соусом бешамель
(покроковий рецепт з фото)
Індичка під соусом бешамель - блюдо просто супер, пальчики оближеш. Таке можна готувати як на кожен день, так і для святкового столу. Спробуйте ніжне м'ясо індички під пікантним соусом!
Блюдо виходить універсальним. Індичка запікається з картоплею і брокколі під ніжним соусом "бешамель" . Виходить, що ми вбиваємо одним пострілом двох зайців, приготувавши смачне м'ясо з гарніром. Звичайно ж, можна запікати індичку і без картоплі, але тоді страва не буде настільки ситним. Простий рецепт приготування індичка під соусом "бешамель" до ваших послуг. Хай щастить!
- Індичка - 600 грам (філе)
- Картопля - 1 кілограм
- Брокколі - 400 грам
- Молоко - 1 літр
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
Філе індички нарізаємо невеликими порційними шматочками.
Картопля промийте, очистіть і наріжте тонкими часточками.
Перекладаємо в форму для запікання філе індички і картопля. Додаємо промиту брокколі. Солимо і перчимо до смаку, перемішуємо.
Тепер приготуємо соус "бешамель" . Розтопіть в сковороді вершкове масло, і злегка обсмажте на ньому борошно.
Влейте молоко. Помішуючи, варіть соус до загусання. Посоліть і поперчіть за смаком.
Заливаємо приготованим соусом індичку з овочами. Запікаємо страву в духовці 1 час, температура 180 градусів.
Смачного!