Рецепт Індичка під соусом бешамель фото

Індичка під соусом бешамель
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Індичка, Молочні продукти, Птах, Молоко, Філе індички
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Соуси, Соус Бешамель

Індичка під соусом бешамель - блюдо просто супер, пальчики оближеш. Таке можна готувати як на кожен день, так і для святкового столу. Спробуйте ніжне м'ясо індички під пікантним соусом!

Блюдо виходить універсальним. Індичка запікається з картоплею і брокколі під ніжним соусом "бешамель" . Виходить, що ми вбиваємо одним пострілом двох зайців, приготувавши смачне м'ясо з гарніром. Звичайно ж, можна запікати індичку і без картоплі, але тоді страва не буде настільки ситним. Простий рецепт приготування індичка під соусом "бешамель" до ваших послуг. Хай щастить!

  • Індичка - 600 грам (філе)
  • Картопля - 1 кілограм
  • Брокколі - 400 грам
  • Молоко - 1 літр
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Сіль і перець - За смаком
індичка під соусом бешамель - фото крок 1
Філе індички нарізаємо невеликими порційними шматочками.
індичка під соусом бешамель - фото крок 2
Картопля промийте, очистіть і наріжте тонкими часточками.
індичка під соусом бешамель - фото крок 3
Перекладаємо в форму для запікання філе індички і картопля. Додаємо промиту брокколі. Солимо і перчимо до смаку, перемішуємо.
індичка під соусом бешамель - фото крок 4
Тепер приготуємо соус "бешамель" . Розтопіть в сковороді вершкове масло, і злегка обсмажте на ньому борошно.
індичка під соусом бешамель - фото крок 5
Влейте молоко. Помішуючи, варіть соус до загусання. Посоліть і поперчіть за смаком.
індичка під соусом бешамель - фото крок 6
Заливаємо приготованим соусом індичку з овочами. Запікаємо страву в духовці 1 час, температура 180 градусів.
індичка під соусом бешамель - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти