Рецепт Кабачки на зиму з ананасовим соком фото

Кабачки на зиму з ананасовим соком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація

Оригінальний десерт - кабачки в ананасовому соку на зиму - здивує вас і ваших гостей. Зі звичайних кабачків виходить відмінне ласощі.

Кабачки в ананасовому соку на зиму - це оригінальна заготівля, яку легко приготувати в домашніх умовах. Для цього знадобиться готовий ананасовий сік і кабачки. Молоді кабачки ідеально підходять для такої заготовки - їх не потрібно чистити від насіння і шкірки.

  • Кабачки - 350 грам
  • Ананасовий сік - 200 грам
  • Лимонна кислота - 1 грам (на кінчику ножа)
  • Цукор - 80 грам
кабачки на зиму з ананасовим соком - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для консервування кабачків в ананасовому соку на зиму.
кабачки на зиму з ананасовим соком - фото крок 2
Кабачки вимийте і наріжте невеликим кубиками, щоб вийшли як ананаси.
кабачки на зиму з ананасовим соком - фото крок 3
Ананасовий сік закип'ятити, додайте кабачки.
кабачки на зиму з ананасовим соком - фото крок 4
Через 10 хвилин додайте цукор і все перемішайте.
кабачки на зиму з ананасовим соком - фото крок 5
Додайте трохи лимонної кислоти і варіть ще 10 хвилин.
кабачки на зиму з ананасовим соком - фото крок 6
Кабачки трохи змінили колір, стали як ананаси смачними і м'якими. Зніміть їх з вогню.
кабачки на зиму з ананасовим соком - фото крок 7
Розподіліть кабачки з соком в простерилізовані банки. Утепліть ковдрою і залиште на ніч. Після переставте в комору до зими. Вихід продукту - банка об'ємом 0, 5 L.

Схожі рецепти