Кабачки на зиму з ананасовим соком
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний десерт - кабачки в ананасовому соку на зиму - здивує вас і ваших гостей. Зі звичайних кабачків виходить відмінне ласощі.
Кабачки в ананасовому соку на зиму - це оригінальна заготівля, яку легко приготувати в домашніх умовах. Для цього знадобиться готовий ананасовий сік і кабачки. Молоді кабачки ідеально підходять для такої заготовки - їх не потрібно чистити від насіння і шкірки.
- Кабачки - 350 грам
- Ананасовий сік - 200 грам
- Лимонна кислота - 1 грам (на кінчику ножа)
- Цукор - 80 грам
Підготуйте інгредієнти для консервування кабачків в ананасовому соку на зиму.
Кабачки вимийте і наріжте невеликим кубиками, щоб вийшли як ананаси.
Ананасовий сік закип'ятити, додайте кабачки.
Через 10 хвилин додайте цукор і все перемішайте.
Додайте трохи лимонної кислоти і варіть ще 10 хвилин.
Кабачки трохи змінили колір, стали як ананаси смачними і м'якими. Зніміть їх з вогню.
Розподіліть кабачки з соком в простерилізовані банки. Утепліть ковдрою і залиште на ніч. Після переставте в комору до зими. Вихід продукту - банка об'ємом 0, 5 L.