Індичка під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте таке м'ясне блюдо - і не пошкодуєте! Швидко і смачно. Порадуйте себе і своїх близьких.
Філе індички промийте та висушіть. Очистіть цибулю.
- Філе індички - 700 грам
- Томатний сік - 2 склянки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Солоні огірки - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль, спеції, цукор - За смаком
Філе індички нарізати на шматочки.
Ріпчасту цибулю нарізати кубиками.
Солоні огірки (вже без шкірки) нарізати кубиками або натерти на тертці.
У глибокому сотейнику на рослинному маслі обсмажити цибулю.
Додати м'ясо птиці і теж обсмажити.
Додати огірки. Перемішати.
Влийте томатний сік і трохи (0, 5 склянки) води. Гасіть м'ясо в томатному соку до готовності. Додати сіль, поперчіть. Можна додати цукор, щоб прибрати кислоту томатного соку. Доведіть блюдо до готовності і подайте до столу.
Подавати нашу індичку можна з будь-яким гарніром.