Рецепт Смажена баранина в мультиварці фото

Смажена баранина в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Тим, хто не визнає тушковану або запечену баранину, я можу запропонувати легкий і простий рецепт смаженої баранини в мультиварці, з ним м'ясо виходить дуже м'яке і соковите всього за годину.

Опис приготування:

Звичайно, якщо баранину згасити або запекти, то вона вийде дуже м'якою, але деякі вважаю за краще їсти м'ясо з ароматною коричневою скоринкою, особливо це подобається чоловікам. Тому багатьох сучасних господинь цікавить питання, як зробити смажену баранину в мультиварці, адже на плиті м'ясо може підгоріти і при цьому залишитися жорстким. Але з розумною технікою все набагато простіше, вона рівномірно прогріваємо м'ясо і не дає йому пригоріти, що дуже зручно і досить швидко. З цим рецептом приготування смаженої баранини в мультиварці ви можете бути впевнені, що м'ясо вийде м'яким і соковитим, а ароматна кірочка на ньому порадує всіх без винятку.

  • Баранина філе - 600 грам
  • Масло оливкове - 20 грам
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, паприка мелена, сушена кінза, сушений розмарин)
  • Сіль - За смаком
смажена баранина в мультиварці - фото крок 1
Насамперед нам необхідно промити баранину під проточною водою і витерти м'ясо насухо паперовими рушниками. Тепер ми змішуємо в мисочці оливкова олія, спеції і сіль, натираємо баранину приготовленої сумішшю з усіх боків і залишаємо маринуватися на 2 годину.
смажена баранина в мультиварці - фото крок 2
Після закінчення часу викладаємо м'ясо в чашу мультиварки, вибираємо програму"Випічка" і встановлюємо час 1 час. Протягом цієї години, необхідно перевернути баранину на іншу сторону 3-4 рази.
смажена баранина в мультиварці - фото крок 3
Ось в принципі і все, гарнір можна зробити, поки м'ясо смажилося, а потім подати всі разом на стіл. Смачного!

Схожі рецепти