Смажена баранина в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто не визнає тушковану або запечену баранину, я можу запропонувати легкий і простий рецепт смаженої баранини в мультиварці, з ним м'ясо виходить дуже м'яке і соковите всього за годину.
Звичайно, якщо баранину згасити або запекти, то вона вийде дуже м'якою, але деякі вважаю за краще їсти м'ясо з ароматною коричневою скоринкою, особливо це подобається чоловікам. Тому багатьох сучасних господинь цікавить питання, як зробити смажену баранину в мультиварці, адже на плиті м'ясо може підгоріти і при цьому залишитися жорстким. Але з розумною технікою все набагато простіше, вона рівномірно прогріваємо м'ясо і не дає йому пригоріти, що дуже зручно і досить швидко. З цим рецептом приготування смаженої баранини в мультиварці ви можете бути впевнені, що м'ясо вийде м'яким і соковитим, а ароматна кірочка на ньому порадує всіх без винятку.
- Баранина філе - 600 грам
- Масло оливкове - 20 грам
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, паприка мелена, сушена кінза, сушений розмарин)
- Сіль - За смаком