Баранина, смажена з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Овочі відмінно вбирають сік баранини і набувають чудовий смак. М'ясо виходить ніжним, з хрусткою скоринкою. Чудове поєднання, яке варто спробувати.
Баранину будемо смажити цілим шматком. Рясно поперчіть і посоліть його і злегка обсмажте на оливковій олії. Потім покладіть його на деко з гілочками чебрецю, викладіть порізані помідори, цибуля, часник і болгарський перець. І відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час 20 хвилин. Тим часом наріжте картоплю, другу болгарську перчинку, морква і цибуля-порей. Додати сіль, поперчіть і змішайте овочі з оливковою олією. Потім додайте їх до м'яса і смажте ще 40 хвилин. Готову страву подавайте на стіл. Смачного!
- Баранина - 2 кілограма
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля-пориста - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Масло оливкове - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Великий шматок баранини рясно посоліть і поперчіть.
Обсмажте на оливковій олії.
Покладіть м'ясо на деко для запікання з парою гілочок чебрецю.
Поріжте помідори, цибуля, болгарський перець, часник і викладіть на деко навколо баранини. Надішліть в духовку на 1 час 20 хвилин запікатися при температурі 180 градусів.
Поки м'ясо смажиться, наріжте картоплю, другу болгарську перчинку, морква і цибуля-порей. Додати сіль, поперчіть і змішайте овочі з оливковою олією.
Потім додайте їх до м'яса і смажте ще 40 хвилин.
Готову баранину з овочами викладіть на блюдо і подавайте на стіл.