Баранина, смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите смачну їжу без проблем, цей простий рецепт баранини, смаженої на сковороді, повинен вам сподобається. На приготування ви витратите не більше години, а м'ясо вийде ніжним і соковитим.
Не всі господині ризикують смажити баранину, частіше її гасять або запікають, адже тільки так можна бути на сто відсотків упевненим, що м'ясо вийде м'яким і соковитим. Однак я знаю один хороший і дуже швидкий спосіб, з яким баранина виходить завжди дивовижної, і зараз поділюся їм з вами і розповім, як зробити баранину, смажену на сковороді. Все дуже просто: спочатку ми смажимо мяско на сильному вогні, потім трохи тушкуємо, а потім знову смажимо вже з ріпчастою цибулею і свіжою зеленню. Ось такий легкий і простий рецепт баранини, смаженої на сковороді, але повірте мені, з ним м'ясо завжди виходить м'яким, ніжним і неймовірно смачним.
- Баранина - 500 грам (спинна частина або м'ясо з задніх ніг)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Петрушка свіжа - 15 грам
- Базилік свіжий - 10 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком