Смажена баранина з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
В одній страві готуємо відразу два і м'ясо і гарнір. Готується воно досить довго, але зате доведеться докласти мінімум зусиль. На виході отримаємо відмінне друга страва.
Смажену баранину з картоплею готуйте так: поріжте і обсмажте баранину, потім додайте порізаний великими шматками цибулю, а резе 3 хвилини подрібнений часник, томатне пюре, оцет, сіль, перець, сушені трави і пару стаканів води. Добре перемішайте, додайте нарізаний перець і тушкуйте 40 хвилин. Потім викладіть на сковороду до м'яса картопля і готуйте ще 35 хвилин. В кінці додайте кілька маслин. Таке блюдо буде мати гарний вигляд на столі з зеленим салатом і злегка підсушений хліб. Смачного!
- Баранина - 600 грам
- Картопля - 600 грам
- Маслини - 60 грам
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля - 2 штуки
- Томатне пюре - 200 грам
- Шавлія сушений - 1 Чайна ложка
- Кріп сушений - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
- Перець болгарський - 1 штука
М'ясо порізати на невеликі шматочки і обсмажте на розігрітій сковороді.
Пару цибулин поріжте на великі часточки і додайте до м'яса. Гасіть разом 3 хвилини.
Потім додайте подрібнений часник.
А через хвилину томатне пюре, оцет, сіль, перець і сушені трави. Додайте дві склянки води.
Перець порізати крупно, додайте на сковороду і тушкуйте з м'ясом 40 хвилин.
Картопля поріжте кубиками, покладіть його на сковороду до підлоги готової баранини і тушкуйте ще 35 хвилин. Періодично помішуйте.
Для 5 хвилин до готовності додайте кілька маслин.