Добова капуста
(покроковий рецепт з фото)
Щоб поласувати маринованою капустою, можна не чекати кілька днів. Існує безліч рецептів швидкого приготування цієї закуски. Але цей чудовий в усьому. Результат вас порадує точно!
Маринована капуста - відмінна альтернатива квашеної. Адже на відміну від квашення, процес маринування овочів триває всього добу. Маринована капуста одна з найпопулярніших закусок у нас на столі. Хочу вам розповісти, як приготувати добову капусту, улюблену в нашій родині. Готується швидко і просто, а виходить дуже смачно.
- Капуста - 2 кілограма
- Морква - 1 штука
- Часник - 6 зубчиків
- Вода - 1 літр
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 0.5 склянки
- Масло рослинне - 150 мілілітрів
- Лавровий лист - 3 штуки
- Оцет - 150 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти.
Капусту тонко нашаткуйте.
Викладіть капусту у велику ємність, в якій буде зручно перемішувати.
Моркву натріть на тертці по-корейськи, додайте до капусти.
Додайте часник, добре все перемішайте.
Перекладіть капусту в трьох літрову банку.
Підготуйте інгредієнти для маринаду.
У каструлю додайте воду, сіль, цукор, масло і лавровий лист. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння, акуратно додайте оцет.
Залийте маринадом капусту. Накрийте кришкою, поставте в холодильник.
Через 24 години капуста готова.
Додайте дрібно нарізану цибулю, перемішайте. Смачного!