Добова капуста з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кожному сподобається така закуска, як добова капуста з морквою - вона завжди виходить смачною і пікантною. Ділюся рецептом!
Готувати швидку мариновану капусту в домашніх умовах - це мрія будь-якої господині. Добова капуста з морквою - це можливість подати до столу смачне і корисне блюдо. За короткий час на вашому столі буде стояти відмінна закуска на всі випадки життя.
- Капуста білокачанна - 700 грам
- Морквина - 100 грам
- Вода - 350 грам
- Цукор - 50 грам
- Сіль - 15 грам
- Оцет 9% - 50 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
Підготуйте інгредієнти для приготування добової капусти з морквою.
Капусту наріжте тонкими смужками.
Морквину натріть на звичайній тертці.
Перемішайте капусту з морквою, злегка притискаючи овочі чистими руками. Так капуста швидше пустить сік і обмякнет.
Видавіть до овочів очищені зубчики часнику. Використовуйте спеціальний прес.
Зваріть маринад з води, сіль і пісочний. Коли рідина закипить, розмішайте, влийте масло, оцет, доведіть до кипіння і зніміть з вогню.
Капусту викладіть в чисті банки, утрамбуйте і залийте гарячим маринадом.
Закрийте банку кришкою і дайте постояти на столі до повного охолодження. Коли капуста охолоне, приберіть банку в холодильник.
Через добу маринована капуста з морквою готова. Приємного вам апетиту!