Рецепт Капуста фарширована морквою фото

Капуста фарширована морквою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Капуста , Морква , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Фаршировані
Кількість порцій: 8-12
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Чудова закуска з моркви і капусти. Маринад на пряних травах з перцем і часником, наповнює блюдо особливим смаком. Морква і капуста виходять соковитими і ароматними, спробуйте.

Опис приготування:

Кількість спецій і прянощів потрібно коригувати на свій смак. Закуска приготована по даним рецептом буде помірно гострої. Добре чути смак часнику і легка кислинка.

  • Капуста - 1 штука
  • Морква - 3 штуки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оцет 9% - 2-3 Ст. Ложок
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Мускатний горіх мелений - 1 щіпка
  • Кардамон мелений - 1 щіпка
  • Суміш спецій - 2 щіпки (для моркви по-корейськи)
  • Суміш пряних трав - 2 щіпки
капуста фарширована морквою - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
капуста фарширована морквою - фото крок 2
Видаляємо качан у капусти і кладемо її в каструлю з водою. На малому вогні кип'ятимо близько 3 хвилин. Листя капусти пом'якшають і будуть легко зніматися.
капуста фарширована морквою - фото крок 3
У каструлю висипаємо сухі пряні трави, сіль, цукор і прянощі.
капуста фарширована морквою - фото крок 4
Додаємо оцет і 100 мл. Води. Доводимо до кипіння і прибираємо з вогню.
капуста фарширована морквою - фото крок 5
Морква трьом на тертці і додаємо в каструлю з маринадом.
капуста фарширована морквою - фото крок 6
Додаємо подрібнений часник і все перемішуємо.
капуста фарширована морквою - фото крок 7
Листя капусти розрізаємо на шматочки, щільні частини видаляємо.
капуста фарширована морквою - фото крок 8
Морква дістаємо з маринаду. На капусту кладемо порцію моркви і загортаємо.
капуста фарширована морквою - фото крок 9
Фаршировану капусту укладаємо в каструлю. Додаємо залишився після моркви маринад, додаємо склянку окропу і ложку соняшникової олії. Маринад повинен покрити капусту з морквою. Можна зверху поставити гніт. Ми залишаємо маринуватися 6-8 годин при кімнатній температурі, потім прибираємо закуску в холодильник.
капуста фарширована морквою - фото крок 10
Капуста фарширована морквою готова. Смачного!

Схожі рецепти