Фарширована пекінська капуста
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже незвичайний і смачний рецепт. З простих продуктів можна приготувати красиве і дуже корисне блюдо, яке прикрасить ваш стіл і здивує гостей. Беріть на замітку цю чудову ідею!
Сьогодні я вам хочу розповісти, як приготувати фаршировану пекінську капусту. Це справжнє джерело корисних речовин. Неймовірно гарно, яскраво, соковитий, корисно. Швидко і просто готується з доступних інгредієнтів, а виходить дивно смачно. Спробуйте!
- Пекінська капуста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука (половина червоного і половина жовтого)
- Сир - 200 грам
- Кріп - 1 пучок
- Часник - 3 зубчики
- Желатин - 10 грам
- Вода - 60 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Желатин залийте водою, рішення. Користуйтеся інструкцією на упаковці.
З пекінської капусти акуратно відокремте листочки.
Перець наріжте дрібними кубиками.
У мисці соєденіте сир, нарізаний перець, часник пропущений через прес, дрібно нарізаний кріп.
Добре все перемішайте, додайте розчинений желатин.
На листочок пекінської капусти викладіть трохи начинки, розподіліть по всьому листу.
Викладіть всю начинку на листочки капусти.
Покладіть листочок з начинкою на листочок з начинкою. Зробіть таким чином дві однакові половинки.
Соєденіте дві половинки.
Щільно замотайте в харчову плівку, відправте в холодильник на 3 годину.
Наріжте фаршировану пекінську капусту шматочками.
Яскрава, смачна, корисна закуска готова. Пригощайтеся!