Рецепт Гостра пекінська капуста фото

Гостра пекінська капуста
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста, Гострий перець, Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Заготовки, Гостре, Маринування

У мене пристрасть до гострих закусок. Але щоб вони не були Ядрена, а все-таки смак основного інгредієнта відчувався. Тому я постійно в пошуках відповідних рецептів. Азіатська кухня мені в допомогу.

Наприклад, недавно я дізналася про те, як приготувати гостру пекінську капусту. З одного боку цей варіант досить простий, але страва повинна настоятися кілька днів, щоб просочитися смаком і ароматом. Також воно адаптоване по продуктам під наші можливості. Все можна купити в звичайному магазині.

  • Пекінська капуста - 1 штука
  • Dajkon - 1 штука
  • Імбир - 1 штука
  • Груша - 1 штука
  • Селера - 1 штука (корінь)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Перець гострий - 5-7 штук
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рибний соус - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1-1, 5 штуки
гостра пекінська капуста - фото крок 1
Всі овочі, крім капусти, промийте, почистіть і наріжте середніми шматками.
гостра пекінська капуста - фото крок 2
Потім все шматочки перетворите в кашку, наприклад, за допомогою м'ясорубки.
гостра пекінська капуста - фото крок 3
Капусту промийте, видаліть погані листя. Потім надріжте її на 1/3 в районі основи.
гостра пекінська капуста - фото крок 4
Після цього акуратно розірвіть качан.
гостра пекінська капуста - фото крок 5
Потім замочіть капусту у воді з сіллю на 3-8 годин.
гостра пекінська капуста - фото крок 6
Через цей час листя віджимають, укладайте між ними гостру масу.
гостра пекінська капуста - фото крок 7
Так поступите з усіма верствами. Пекінську капусту перекладіть в глибокий посуд. Поставте вантаж. Залиште її в такому вигляді на 4-5 днів при кімнатній температурі.
гостра пекінська капуста - фото крок 8
Гостра пекінська капуста готова! Наріжте її і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти