Цвітна капуста з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю готувати таку кольорову капусту з морквою в домашніх умовах. Блюдо соковите і смачне. В охолодженому вигляді ідеально поєднується з молодою відвареною картоплею. Просто і швидко, раджу!
Це дуже простий рецепт цвітної капусти з морквою, і я сподіваюся, що вам він сподобається! Виходить закусочний салат. Його можна подавати до улюбленого гарніру, а можна розкласти в тарталетки і подавати як холодну закуску. Смачно!
- Кольорова капуста - 700 грам
- Оцет 9% - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Вода - 1 літр
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 50 грам
- Морква - 1-2 штук
- Приправа для моркви по-корейськи - 2 чайних ложки
- Часник - 4 зубчики
1. Капусту відварити у окропі (5-8 хвилин). Виймаємо капусту, а в киплячу воду додаємо оцет, цукор, сіль і рослинне масло. Нехай покипить 5 хвилин. Слідкуйте, щоб сіль і цукор повністю розчинилися.
2. Капусту заливаємо маринадом і залишаємо до повного охолодження. Морква трьом на тертці, часник нарізаємо маленькими шматочками.
3. Коли маринад охолоне, додамо морква, часник і приправу. Відправимо в холодильник на 6 годин.
4. Готово! При подачі прикрашаємо свіжою зеленню.