Білокачанна капуста маринована
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас по-хорошому поважають огірковий розсіл, його і п'ють, і похмілля їм лікують… А я вам підкажу ще один цікавий спосіб. Рецепт приготування білокачанної капусти маринованої перед вами!
Розповім вам сьогодні, як приготувати білокачанну капусту мариновану в уже готовому розсолі. Це пісний, простий і при цьому дуже смачний рецепт, який прямо-таки гріх не приготувати, якщо душа вимагає різноманітності під час Посту або дієти. Тут вам і економно, і оригінально, і смак незвичайний виходить, рекомендую!
- Капуста - 1 штука (середня головка)
- Розсіл огірковий - 1.5 L
- Спеції - За смаком
1. Ось всі наші компоненти. У мене розсіл і без того був досить ядрений, тому я спеції не додавала, тільки дрібку солі.
2. Вирізаємо з капусти качан, саму капусту моєму, помістимо в каструлю і варимо 15 хвилин на середньому вогні. Вона повинна залишитися напівсирої, але стане м'якше.
3. Нехай трохи охолоне. Тепер її нарізаємо шматочками, складаємо в миску або банку і заливаємо розсолом разом з усіма гілочками і корінцями. Накриємо зверху чим-небудь - і нехай стоїть в холодильнику як мінімум два-три дня, після чого можна пробувати.
4. От і все! Я її в міру готовності дістаю і подаю, а решту залишаю в розсолі, так у вас буде капуста з кожним днем все більш насиченим за смаком!