Рецепт Білокачанна капуста маринована фото

Білокачанна капуста маринована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Багато з нас по-хорошому поважають огірковий розсіл, його і п'ють, і похмілля їм лікують… А я вам підкажу ще один цікавий спосіб. Рецепт приготування білокачанної капусти маринованої перед вами!

Розповім вам сьогодні, як приготувати білокачанну капусту мариновану в уже готовому розсолі. Це пісний, простий і при цьому дуже смачний рецепт, який прямо-таки гріх не приготувати, якщо душа вимагає різноманітності під час Посту або дієти. Тут вам і економно, і оригінально, і смак незвичайний виходить, рекомендую!

  • Капуста - 1 штука (середня головка)
  • Розсіл огірковий - 1.5 L
  • Спеції - За смаком
білокачанна капуста маринована - фото крок 1
1. Ось всі наші компоненти. У мене розсіл і без того був досить ядрений, тому я спеції не додавала, тільки дрібку солі.
білокачанна капуста маринована - фото крок 2
2. Вирізаємо з капусти качан, саму капусту моєму, помістимо в каструлю і варимо 15 хвилин на середньому вогні. Вона повинна залишитися напівсирої, але стане м'якше.
білокачанна капуста маринована - фото крок 3
3. Нехай трохи охолоне. Тепер її нарізаємо шматочками, складаємо в миску або банку і заливаємо розсолом разом з усіма гілочками і корінцями. Накриємо зверху чим-небудь - і нехай стоїть в холодильнику як мінімум два-три дня, після чого можна пробувати.
білокачанна капуста маринована - фото крок 4
4. От і все! Я її в міру готовності дістаю і подаю, а решту залишаю в розсолі, так у вас буде капуста з кожним днем ​​все більш насиченим за смаком!

Схожі рецепти