Капуста білокачанна (запіканка з фаршем)
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям смачних і корисних страв! Сьогодні я розповім, як приготувати смачну капустяну запіканку з фаршем з білокачанної капусти. Повірте, вам сподобається Приступаємо ...
Така запіканка відмінно підійде на обід і вечерю і зможе легко нагодувати всю сім'ю. Блюдо виходить ситним, насиченим і шалено смачним. Рекомендую кожній господині випробувати його будинку. Повірте, ви не пошкодуєте.
- Капуста - 300 грам (білокачанна )
- Фарш м'ясний - 200 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Крем - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Яйця курячі - 2 штуки
- Помідори черрі - 3-4 штук
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
Готуємо всі необхідні інгредієнти. Овочі попередньо очищаємо і промиваємо.
Капусту дрібно шаткуємо або трьом на дрібній тертці. Додаємо до капусти м'ясний фарш, солимо, перчим.
Ріпчасту цибулю нарізаємо кубиком, а морква трьом на тертці. Обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі протягом 5-7 хвилин.
Додаємо до капусти обсмажені овочі, а також сметану і панірувальні сухарі. Гарненько все перемішуємо до однорідності.
Додаємо у фарш яйця і знову добре перемішуємо вміст миски.
Форму змащуємо олією і присипаємо панірувальними сухарями. Викладаємо вміст миски в форму і випікаємо при температурі 180 градусів протягом 35 хвилин. Потім посипаємо готову запіканку тертим сиром, укладаємо петрушку і помідори черрі. Випікаємо ще 15 хвилин - і вуаля!
Капустяна запіканка з фаршем готова, смачного!