Рецепт Шурпа по-домашньому фото

Шурпа по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні розповім, як приготувати шурпу по-домашньому. Рецепт мене вразив, все-таки скільки варіантів різних страв можна приготувати зі звичайних продуктів. Дуже смачно! Спробуйте самі.

Опис приготування:

Приготувати шурпу по-домашньому досить-таки просто. Шурпа відрізняється від інших супів дуже великої нарізкою овочів і м'яса. Шурпу навіть подають в окремих мисках - м'ясо і овочі в одній тарілці, а бульйон в інший. Шурпа по-домашньому виходить наваристою і неймовірно смачною! Так що у вас є тепер досить оригінальний і простий рецепт шурпи по-домашньому, дерзайте. Успіхів і приємного апетиту!

  • Свинина - 600 грам
  • Картопля - 7-9 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Цибулина - 3 штуки
  • Помідори - 5 штук
  • Часник - 4 зубчики
  • Зелень - 1 штука (пучок)
  • Спеції - За смаком (перець гострий, зіра, куркума, лавровий лист, сіль, перець.)
шурпа по-домашньому - фото крок 1
Свинину помити, обсушити, розрізати на шматки.
шурпа по-домашньому - фото крок 2
Шматочки свинини відбити і порізати на дрібніші.
шурпа по-домашньому - фото крок 3
М'ясо обсмажити з двох сторін до золотистого кольору і скласти в каструлю.
шурпа по-домашньому - фото крок 4
У каструлю до м'яса налийте 2 літра води, додайте цибулю і моркву, варите 40 хвилин.
шурпа по-домашньому - фото крок 5
Додайте картоплю варіть 10 хвилин, потім додайте перець порізаний крупно, зелень. Варіть ще 10 хвилин.
шурпа по-домашньому - фото крок 6
Помідори очистити від шкірки і додати в каструлю.
шурпа по-домашньому - фото крок 7
Зелень дрібно порізати.
шурпа по-домашньому - фото крок 8
Перед закінченням варіння додайте всі спеції і зелень. Смачного!

Схожі рецепти