Рецепт Бурчак шурпа фото

Бурчак шурпа
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Яловичина , Локшина
Роздільне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Бурчак шурпа - смачний і наваристий суп, особливо поширений в татарської національної кухні. В оригінальному рецепті шурпу варять з баранини, я замінив її яловичиною. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Як приготувати бурчак шурпу в домашніх умовах? Готується суп дуже просто і досить швидко. Баранину я замінив яловичиною (в класичному рецепті саме баранина). Готовий суп повинен настоятися під кришкою 10-15 хвилин для насиченості смаку. При подачі присипте зеленню петрушки і кропу. Хай щастить!

  • Яловичина - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - 5 штук
  • Квасоля - 1 Склянка
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Локшина - 150 грам
  • Вода - 2 L
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
бурчак шурпа - фото крок 1
Залийте м'ясо холодною водою і доведіть до кипіння. Зніміть піну, варіть до готовності. Сіль додайте за смаком.
бурчак шурпа - фото крок 2
Додайте в бульйон очищений і порізаний кубиками картоплю. Варимо 10-12 хвилин і додаємо квасоля.
бурчак шурпа - фото крок 3
Дрібно наріжте цибулю, потім тушкуйте його з томатною пастою на сковороді 7-8 хвилин. Додайте зажарку і локшину в суп. Варіть ще 20 хвилин.
бурчак шурпа - фото крок 4
Додайте сіль і перець за смаком. Готовий суп зніміть з плити, дайте йому настоятися під кришкою 10 хвилин.
бурчак шурпа - фото крок 5
При подачі присипте суп зеленню. Смачного!

Схожі рецепти