Рецепт Хумус з апельсиновим соком фото

Хумус з апельсиновим соком
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Фрукти, Бобові, Апельсин
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гумус

Гумус - дуже смачний паштет з нуту (баранячого гороху). Рецептів його

Приготування існує багато. Нещодавно я спробувала марокканський варіант - хумус з апельсиновим соком. Це смачно і ароматно!

Гумус - відмінна закуска, яка підійде для будь-якого столу, будь то пісний або вегетаріанський. Його можна подавати з хлібцями, тостами, свіжими овочами або на додаток до основної страви.

Я розповім вам, як приготувати хумус з апельсиновим соком. Тут все просто! При подрібненні відвареного нуту, додайте апельсиновий сік, потім оливкова олія. Обов'язково використовуйте якісну оливкову олію, воно надає неповторний присмак хумус. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Гайка - 200 грам
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Koriandr - 1/4 чайних ложки (мелений)
  • Зіра - 1/4 чайних ложки (мелена)
  • Паприка - 1/4 чайних ложки (мелена)
  • Сіль - За смаком
  • Сік апельсиновий - 75 мілілітрів
  • Часник - 1-2 зубчиків (великий)
  • Цибуля - 1 штука
  • Braai - За смаком
хумус з апельсиновим соком - фото крок 1
Нут заздалегідь замочіть в холодній воді (1 L) з 8 годин, злийте. Потім відваріть під закритою кришкою у великій кількості води протягом 1, 5 годин. Залиште трохи бульйону для розведення хумус. Цибулю і часник очистіть.
хумус з апельсиновим соком - фото крок 2
З'єднайте всі інгредієнти, крім оливкової олії, в измельчителе і збийте до однорідності маси.
хумус з апельсиновим соком - фото крок 3
Додайте по частинах масло, кожен раз збиваючи до однорідності.
хумус з апельсиновим соком - фото крок 4
Подавайте з паприкою та кінзою. Смачного!

Схожі рецепти