Хумус з апельсиновим соком
(покроковий рецепт з фото)
Гумус - дуже смачний паштет з нуту (баранячого гороху). Рецептів його
Приготування існує багато. Нещодавно я спробувала марокканський варіант - хумус з апельсиновим соком. Це смачно і ароматно!
Гумус - відмінна закуска, яка підійде для будь-якого столу, будь то пісний або вегетаріанський. Його можна подавати з хлібцями, тостами, свіжими овочами або на додаток до основної страви.
Я розповім вам, як приготувати хумус з апельсиновим соком. Тут все просто! При подрібненні відвареного нуту, додайте апельсиновий сік, потім оливкова олія. Обов'язково використовуйте якісну оливкову олію, воно надає неповторний присмак хумус. Приємних вам клопоту на кухні!
- Гайка - 200 грам
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Koriandr - 1/4 чайних ложки (мелений)
- Зіра - 1/4 чайних ложки (мелена)
- Паприка - 1/4 чайних ложки (мелена)
- Сіль - За смаком
- Сік апельсиновий - 75 мілілітрів
- Часник - 1-2 зубчиків (великий)
- Цибуля - 1 штука
- Braai - За смаком
Нут заздалегідь замочіть в холодній воді (1 L) з 8 годин, злийте. Потім відваріть під закритою кришкою у великій кількості води протягом 1, 5 годин. Залиште трохи бульйону для розведення хумус. Цибулю і часник очистіть.
З'єднайте всі інгредієнти, крім оливкової олії, в измельчителе і збийте до однорідності маси.
Додайте по частинах масло, кожен раз збиваючи до однорідності.
Подавайте з паприкою та кінзою. Смачного!