Рецепт Лечо з морквою і перцем фото

Лечо з морквою і перцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква , Болгарський перець
Пісні страви
На обід , Святковий обід
Заготовки , Лечо
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Хочу запропонувати приготувати лечо з морквою і перцем. Це дуже легке у виконанні блюдо можна подати охолодженим до вечері або закатати в баночки і зберігати всю зиму до потрібного моменту. Приступимо!

Опис приготування:

Щоб лечо вийшло соковитим і смачним, беріть товстостінні перчики. Особливо смачно получаетсяблюдо з болгарським перцем або ратундой. Цей рецепт ідеально підходить для консервування. Для цього гаряче лечо розлийте по стерильним баночках, накрийте стерильними кришками і закатати!

  • Морква - 100 грам
  • Перець болгарський - 8-9 штук
  • Помідор - 500 грам
  • Цибуля - 250 грам
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки (без гірки)
  • Цукор - 50 грам
  • Масло рослинне - 60 мілілітрів
  • Оцет столовий 9% - 25 мілілітрів
лечо з морквою і перцем - фото крок 1
Підготуйте все овочі, ретельно вимийте їх і очистіть. Перцю знадобиться 8-9 шт. Середньої величини, як на фото. Якщо ваш перець більше або менше, то кількість варіюйте.
лечо з морквою і перцем - фото крок 2
Вимиті помідори перекрутити через м'ясорубку (або скористайтеся подрібнювачем). Отриманий томатний сік з м'якоттю проваріть 10 хвилин.
лечо з морквою і перцем - фото крок 3
Очищені овочі поріжте: цибуля і солодкий перець крупно, а ось морква - тонкими кружечками.
лечо з морквою і перцем - фото крок 4
У гарячий томат додайте овочі, сіль, цукор, перець чорний за бажанням, оцет і масло. Доведіть суміш до кипіння, варіть на повільному вогні під кришкою 20 хвилин.
лечо з морквою і перцем - фото крок 5
Лечо з морквою і перцем готове! Остудіть його і подайте до столу, смачного!

Схожі рецепти