Салат з куркою, перцем і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з куркою, перцем і морквою - імпровізація на тему салату з продуктів, валяються в холодильнику. Швидко, дешево і ситно.
Обожнюю такі салати, як салат з куркою, перцем і морквою. Вони рятують тоді, коли їсти дуже хочеться, а немає ні часу на приготування, ні особливих інгредієнтів в холодильнику. Власне, в таких обставинах і народився цей салат - потрібно було скоренько чимось перекусити, нарізала все, що було, заправила сметанкою - вийшло дуже ситно і смачно. Плюс один рецепт в скарбничку рецептів Удачі!
- Куряче філе - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Перець солодкий - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Чебрець - - За смаком
Займаємося інгредієнтами: морква нарізаємо соломкою (можна натерти на крупній тертці), перець нарізаємо тонкими скибочками. Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки - як на фото.
У сковороді розігріваємо олію, кладемо туди нашу курку. Обсмажуємо 3-4 хвилини з усіх боків.
Курка повинна вийти повністю готовою і злегка підсмаженою - так смачніше.
Змішуємо курку з нарізаними овочами і вичавленим часником. Заправляємо сметаною, солимо і за смаком додаємо чебрець. Готово!