Салат з куркою і перцем
(покроковий рецепт з фото)
У салат з куркою і перцем я додаю сушену журавлину і трохи мигдалю. Поєднання незвичайне, але в підсумку виходить дуже смачно.
Зваріть куряче філе заздалегідь. Можливо, ви робили супчик або курячі котлетки, використовуйте залишилася курку для цього смачного ситного і смачного салату. Рецепт салату з куркою і перцем я побачила в одній кулінарній передачі. Не всі салати можуть повноцінно замінити обід. Але салат з куркою і болгарським перцем - цілком впорається з цим завданням. Смачного!
- Куряче філе - 300-400 грам (зваріть заздалегідь.)
- Болгарський перець - 1 штука
- Сушена журавлина - 70 грам
- Мигдаль - 100 грам
- Натуральний йогурт - 100 мілілітрів
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
- Сушена кінза - 1 щіпка
- Сушений кріп - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
Вимочіть коричневий цукор в лимонному соці. Змішайте його з натуральним йогуртом, додайте все приправи і спеції.
Очистіть від насіння болгарський перець. Наріжте його невеликими шматочками, так само поріжте варене куряче філе. Змішайте їх, додайте журавлину.
Додайте до перцю, курці і журавлині соус з йогурту. Перемішайте. Спробуйте, якщо потрібно, більше солі.
Викладіть салат з куркою і перцем в салатницю і подавайте до столу, прикрасивши зеленню.