Рецепт Салат «шедевр» з куркою і солодким перцем фото

Салат «шедевр» з куркою і солодким перцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Болгарський перець
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Якщо вам до душі нескладні і смачні страви, тоді рекомендую звернути увагу на цей класний рецепт салату. Прості інгредієнти, мінімум зусиль і дійсно приголомшливий результат в підсумку!

Перед вами апетитний варіант, як приготувати салат "шедевр" з куркою і солодким перцем. Ця страва чудово підійде не тільки для щоденного, але і для святкового столу. Дивовижне поєднання обсмажених овочів, грудки і грибів - це обов'язково варто спробувати! перед подачею, до речі, доповнити салатик можна свіжою зеленню або домашніми сухариками, наприклад.

  • Куряча грудка - 2 штуки (відварна або копчена)
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Гриби консервовані - 200 штук (по бажанню)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Рослинна олія - 3 чайних ложки
салат
1. Сам процес приготування дійсно досить простий. Насамперед вимийте, обсушити і поставте варитися грудку. Цибулю очистіть і подрібніть. Обсмажте його на сковороді з невеликою кількістю рослинного масла.
салат
2. Поки обсмажується цибуля, очистіть і наріжте тонко морква.
салат
3. Зніміть цибулю з сковороди, додайте ще масла і до м'якості там же обсмажте моркву. Тим часом очистіть солодкий перець, наріжте його тонкими скибочками.
салат
4. Приберіть обсмажену моркву зі сковороди і викладіть туди перець. Обсмажте його на середньому вогні, помішуючи. Після зніміть з вогню і перекладіть в глибокий салатник.
салат
5. Туди ж відправте обсмажену цибулю, морква і нарізану відварену грудку. Посоліть і поперчіть все за смаком.
салат
6. Заправте за смаком майонезом, ретельно перемішайте.
салат
7. Чудовий, простий і дуже смачний салатик готовий до подачі. Смачного!

Схожі рецепти