Морквяний салат із солодким перцем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.
Оскільки весна вже повним ходом стукає в кожен будинок, хочеться наситити свій раціон свіжими і доступними овочами. Пропоную простий рецепт, як приготувати морквяний салат із солодким перцем.
Опис приготування:
Такий салатик згодиться для сніданку, обіду, вечері або перекусу. Смачний, простий, вітамінний. Він не тільки стане приємним доповненням до гарніру або основної страви, але і допоможе наситити організм необхідними вітамінами. Можна заправити його сметаною, рослинним маслом або зробити оригінальну заправку.
- Морква - 280 грам
- Червоний солодкий перець - 1 штука
- Гострий перець - 1 штука
- Braai - 3-4 штук
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Мелений тмин - 1 щіпка
- Вапно - 1 штука
1. Помийте морква, червоний перець і гострий. Поріжте червоний перець тонкими шматочками, подрібніть гострий, а морква порізати тонкими брусочками, покладіть всі в миску.
2. Помийте кінзу, подрібніть і додайте до інших овочів.
3. Видавіть сік з лайма в невелику ємність, потім додайте в неї оливкова олія, сіль, перець і кмин, все ретельно перемішайте.
4. Влийте в салат заправку і акуратно перемішайте. Дайте настоятися салату протягом 20-30 хвилин.
5. Після закінчення часу подавайте корисний і смачний салат до столу.