Морквяний салат із солодким перцем
(покроковий рецепт з фото)
Оскільки весна вже повним ходом стукає в кожен будинок, хочеться наситити свій раціон свіжими і доступними овочами. Пропоную простий рецепт, як приготувати морквяний салат із солодким перцем.
Такий салатик згодиться для сніданку, обіду, вечері або перекусу. Смачний, простий, вітамінний. Він не тільки стане приємним доповненням до гарніру або основної страви, але і допоможе наситити організм необхідними вітамінами. Можна заправити його сметаною, рослинним маслом або зробити оригінальну заправку.
- Морква - 280 грам
- Червоний солодкий перець - 1 штука
- Гострий перець - 1 штука
- Braai - 3-4 штук
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Мелений тмин - 1 щіпка
- Вапно - 1 штука
1. Помийте морква, червоний перець і гострий. Поріжте червоний перець тонкими шматочками, подрібніть гострий, а морква порізати тонкими брусочками, покладіть всі в миску.
2. Помийте кінзу, подрібніть і додайте до інших овочів.
3. Видавіть сік з лайма в невелику ємність, потім додайте в неї оливкова олія, сіль, перець і кмин, все ретельно перемішайте.
4. Влийте в салат заправку і акуратно перемішайте. Дайте настоятися салату протягом 20-30 хвилин.
5. Після закінчення часу подавайте корисний і смачний салат до столу.