Рецепт Яловичина, тушкована з солодким перцем фото

Яловичина, тушкована з солодким перцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Болгарський перець
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хочете отримати м'яке і соковите м'ясо? Тоді найкраще його загасити. Воно візьме в себе всі соки і не буде жирним, як після смаження. А якщо додати незвичайний соус, то смак вас по-справжньому здивує.

Опис приготування:

Я вирішила піти на експеримент, змішавши азіатські смакові нотки з європейським блюдом. Тому тепер пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати яловичину, тушковану з солодким перцем і апельсиновим соусом. Поєднання м'яса з цитрусовими мої близькі вже полюбили, так що цей варіант їм сподобався.

  • Яловичина - 500 грам (м'якоть)
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Апельсин - 2 штуки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Імбир подрібнений - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
яловичина, тушкована з солодким перцем - фото крок 1
М'ясо промийте і добре відбийте.
яловичина, тушкована з солодким перцем - фото крок 2
Перець наріжте соломкою. Обсмажте його в маслі на середньому вогні протягом 10 хвилин, помішуючи.
яловичина, тушкована з солодким перцем - фото крок 3
Обсмажте яловичину до золотистої скоринки з обох сторін.
яловичина, тушкована з солодким перцем - фото крок 4
Влийте в глибоку сковороду до м'яса воду. Гасіть його протягом 1 години на невеликому вогні.
яловичина, тушкована з солодким перцем - фото крок 5
З одного апельсина зніміть цедру довгими тонкими смужками.
яловичина, тушкована з солодким перцем - фото крок 6
З цього ж апельсина вичавіть сік.
яловичина, тушкована з солодким перцем - фото крок 7
Зробіть соус. Перемішайте сік з цедрою, імбир, борошном і соєвим соусом.
яловичина, тушкована з солодким перцем - фото крок 8
М'якоть другого апельсина наріжте кружальцями, а потім кожен розділіть навпіл.
яловичина, тушкована з солодким перцем - фото крок 9
Коли з м'яса випарується вся рідина, додайте до нього соус, перець і апельсин. Доведіть до кипіння.
яловичина, тушкована з солодким перцем - фото крок 10
Через 10-15 хвилин гасіння блюдо буде готово. Смачного!

Схожі рецепти