Рецепт Курка, тушкована з солодким перцем фото

Курка, тушкована з солодким перцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Болгарський перець
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Курка, тушкована з солодким перцем - блюдо просте і швидке в приготуванні, ароматне і смачне. Його можна без праці приготувати на обід або вечерю, заощадивши масу часу. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Страви з курки смачні й поживні, а куряче м'ясо коштує не так вже й дорого. Звичайно, вигідніше купити цілу курку і обробити її на однакові порційні шматочки, а з остова зварити насичений бульйон для супу. У сезон болгарського перцю можна купити його побільше, почистити, промити, нарізати зручними шматочками і заморозити про запас.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Перець болгарський солодкий - 2 штуки(1 червоний і 1 жовтий)
  • Протерті помідори - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вино біле - 1/4 склянки (по бажанню)
  • Масло оливкове - 20 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
курка, тушкована з солодким перцем - фото крок 1
1. Всі овочі почистіть і промийте під холодною проточною водою. Ріпчасту цибулю наріжте дрібними кубиками і злегка обсмажте в оливковій олії.
курка, тушкована з солодким перцем - фото крок 2
2. До цибулі додайте солодкий перець, нарізаний невеликими смужками, чорний перець і сіль, обсмажуйте всі разом протягом 10-ти хвилин.
курка, тушкована з солодким перцем - фото крок 3
3. Куряче філе наріжте акуратними скибочками.
курка, тушкована з солодким перцем - фото крок 4
4. У сковороду з овочами додайте протерті помідори, перемішайте і готуйте ще 10 хвилин.
курка, тушкована з солодким перцем - фото крок 5
5. В іншій сковороді розтопіть вершкове масло, покладіть шматочки курячого м'яса, підсмажте їх 10 хвилин.
курка, тушкована з солодким перцем - фото крок 6
6. Наполягати вино, сіль і poperčite.
курка, тушкована з солодким перцем - фото крок 7
7. Коли курка змінить свій колір з усіх боків, додайте приготований солодкий перець і тушкуйте блюдо ще 10 хвилин.
курка, тушкована з солодким перцем - фото крок 8
8. Якщо виділяється занадто багато соку, збільште вогонь, щоб зайва рідина швидше випарується.
курка, тушкована з солодким перцем - фото крок 9
9. Смачна страва готова. Смачного!

Схожі рецепти