Курка із солодким перцем
(покроковий рецепт з фото)
Курка із солодким перцем - дуже просте в приготуванні блюдо, яке добре підійде на буденний обід або вечерю. Мінімум клопоту в приготуванні - і дуже смачна страва у вашій тарілці.
Курка з солодким перцем готується за східним рецептом, тому важливо дотримуватися прийоми приготування їжі саме в східній манері. Для приготування курка з солодким перцем бажано мати сковороду Вог, але якщо її немає підійде будь-яка глибока. Всі інгредієнти рецепту курки із солодким перцем повинні обсмажувати на сильному вогні, швидко, постійно помішуючи. Особливо важливо куряче філе обсмажити невеликими партіями, щоб шматочки вільно поміщалися на сковороді і смажилися, а не варилися у власному соку. Успіхів і приємного апетиту!
- Болгарський перець - 3 штуки
- Філе курячих ніжок - 400 грам
- Мед - 70 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Оцет яблучний - 2 Ст. Ложки
- Імбир рубаний - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - 1 За смаком
Підготувати продукти.
Курку нарізати шматочками.
Перець нарізати соломкою.
Імбир і часник дрібно рубаємо.
Змішати в мисці мед, оцет і соєвий соус.
У глибокій сковороді на сильному вогні в маслі 3 хвилини обсмажуємо філе курки. Перекладаємо філе на тарілку.
У тому ж маслі обсмажуємо часник і імбир 1 хвилину, додаємо перець і смажимо ще 3 хвилини.
Додаємо суміш з сої, доводимо до кипіння і повертаємо курятину в сковорідку. Смажимо до готовності. Рідина повинна випаруватися майже повністю.
Подаємо курку з солодким перцем із зеленню і відвареним рисом. Смачного!