Яловичина з солодким перцем
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва з тих, які можна зробити за якихось 15 хвилин, так що воно обов'язково припаде до душі зайнятим господаркам і всім, хто любить готувати не тільки смачно, але і швидко. Це смачно, раджу!
Покажу вам, як приготувати яловичину з солодким перцем на сковороді за технологією Стир Фрай. Крім основних інгредієнтів можна додати цибулю, часник, помідори, зелень, щоб зробити страву більш насиченим і смачним. Подавати до столу м'ясо можна з улюбленим гарніром або без нього. У кулінарній скарбничці такого варіанту напевно знайдеться містечко:)
- Яловичина - 400 грам (стейк)
- Сіль і перець - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Солодкий перець - 2 штуки
- Цибулина - 1/2 штуки
- Помідори черрі - 3-4 штук (по бажанню)
- Зелень, соєвий соус - За смаком
1. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте невеликими шматочками. Додати сіль, поперчіть, додайте часник.
2. Відбийте злегка, загорнувши в харчову плівку.
3. Наріжте невеликими тонкими смужками.
4. Очистіть і наріжте тонкою соломкою перець і цибулю. Налийте трохи олії на сковороду, викладіть овочі і обсмажте пару хвилин. Після зніміть зі сковороди.
5. Додайте масло, що залишилося, викладіть м'ясо і смажте до готовності, постійно помішуючи. В кінці додайте овочі, соєвий соус за смаком, викладіть за бажанням помідорчики і подрібнену зелень.
Зніміть з вогню і подавайте яловичину із солодким перцем до столу.
Смачного!
Зніміть з вогню і подавайте яловичину із солодким перцем до столу.
Смачного!