Рецепт Яловичина з солодким перцем фото

Яловичина з солодким перцем
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Болгарський перець
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Ця страва з тих, які можна зробити за якихось 15 хвилин, так що воно обов'язково припаде до душі зайнятим господаркам і всім, хто любить готувати не тільки смачно, але і швидко. Це смачно, раджу!

Опис приготування:

Покажу вам, як приготувати яловичину з солодким перцем на сковороді за технологією Стир Фрай. Крім основних інгредієнтів можна додати цибулю, часник, помідори, зелень, щоб зробити страву більш насиченим і смачним. Подавати до столу м'ясо можна з улюбленим гарніром або без нього. У кулінарній скарбничці такого варіанту напевно знайдеться містечко:)

  • Яловичина - 400 грам (стейк)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Помідори черрі - 3-4 штук (по бажанню)
  • Зелень, соєвий соус - За смаком
яловичина з солодким перцем - фото крок 1
1. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте невеликими шматочками. Додати сіль, поперчіть, додайте часник.
яловичина з солодким перцем - фото крок 2
2. Відбийте злегка, загорнувши в харчову плівку.
яловичина з солодким перцем - фото крок 3
3. Наріжте невеликими тонкими смужками.
яловичина з солодким перцем - фото крок 4
4. Очистіть і наріжте тонкою соломкою перець і цибулю. Налийте трохи олії на сковороду, викладіть овочі і обсмажте пару хвилин. Після зніміть зі сковороди.
яловичина з солодким перцем - фото крок 5
5. Додайте масло, що залишилося, викладіть м'ясо і смажте до готовності, постійно помішуючи. В кінці додайте овочі, соєвий соус за смаком, викладіть за бажанням помідорчики і подрібнену зелень.
Зніміть з вогню і подавайте яловичину із солодким перцем до столу.
Смачного!

Схожі рецепти