Лечо з морквою
(покроковий рецепт з фото)
А ви вже приготували консервацію на зиму? Пропоную приготувати дуже смачне лечо з морквою, яке неодмінно порадує вас холодними зиязиками вечорами.
Для приготування лечо з моркви в домашніх умовах вибирайте тільки солодкий і соковитий перець. Лечо є відмінною закускою до всіляких страв. Дуже добре поєднується з картоплею, рисом або макаронами. До того ж, його можна їсти просто в прикуску з хлібом. Голодним не залишиться ніхто! Нижче покрокова інструкція приготування.
- Перець солодкий - 4 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
- Морква - 0, 5 кілограма
- Сік томатний - 1, 5 L
- Цукор - 200 грам
- Масло рослинне - 250 грам
- Сіль - 2-3 Ст. Ложок
- Оцет - 200 грам
В одну велику ємність: очищаємо від насіння і нарізаємо смужками перець, цибулю ріжемо півкільцями, моркву натираємо на тертку. Все потрібно посолити, поперчити, додати рослинне масло, цукор, оцет і томатний сік.
Овочі ставимо вариться на невеликий вогонь. Варимо пів години, періодично помішуючи.
Готове лечо розкладіть в стерилізовані банки. Щільно закриваємо і перевертаємо, до повного охолодження. Смачного!