Рецепт Лечо з морквою фото

Лечо з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква
Пісні страви, Веганські страви
На обід, Святковий обід
Заготовки, Лечо

А ви вже приготували консервацію на зиму? Пропоную приготувати дуже смачне лечо з морквою, яке неодмінно порадує вас холодними зиязиками вечорами.

Для приготування лечо з моркви в домашніх умовах вибирайте тільки солодкий і соковитий перець. Лечо є відмінною закускою до всіляких страв. Дуже добре поєднується з картоплею, рисом або макаронами. До того ж, його можна їсти просто в прикуску з хлібом. Голодним не залишиться ніхто! Нижче покрокова інструкція приготування.

  • Перець солодкий - 4 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
  • Морква - 0, 5 кілограма
  • Сік томатний - 1, 5 L
  • Цукор - 200 грам
  • Масло рослинне - 250 грам
  • Сіль - 2-3 Ст. Ложок
  • Оцет - 200 грам
лечо з морквою - фото крок 1
В одну велику ємність: очищаємо від насіння і нарізаємо смужками перець, цибулю ріжемо півкільцями, моркву натираємо на тертку. Все потрібно посолити, поперчити, додати рослинне масло, цукор, оцет і томатний сік.
лечо з морквою - фото крок 2
Овочі ставимо вариться на невеликий вогонь. Варимо пів години, періодично помішуючи.
лечо з морквою - фото крок 3
Готове лечо розкладіть в стерилізовані банки. Щільно закриваємо і перевертаємо, до повного охолодження. Смачного!

Схожі рецепти