Балтійське лечо
(покроковий рецепт з фото)
Лечо - смачна і корисна заготівля. Сьогоднішній рецепт буде незвичайним. Балтійське лечо - це салат з додаванням кабачків. Вийде дуже смачно!
Лечо - ароматна заготовка на зиму. Пропоную незвичайний рецепт балтійського лечо. Ароматний і смачний салат займе центральне місце на вашому столі. Для заготівлі знадобляться стиглі помідори, молоді кабачки (в них ніжна шкірка і немає великих насіння), солодкий перець і морквина. Набір таких овочів - відмінне поєднання.
- Кабачки - 500 грам
- Помідори - 750 грам
- Перець солодкий - 750 грам
- Морква - 500 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Цукор - 50 грам
- Сіль - 25 грам
- Оцет 9% - 35 грам
Підготуйте інгредієнти.
Перекрутіть помідори через м'ясорубку або блендер.
Наріжте смужками перець і моркву.
Також наріжте смужками кабачки.
Всипте овочі в киплячий томатний соус.
Додайте цукор, сіль і масло.
Тушіте Letcho 25 хвилин.
В кінці влийте оцет і додайте дрібно нарізану петрушку. Гасіть ще 2-3 хвилини і вимкніть вогонь.
Гаряче лечо розкладіть по банках.
Закатати кришками і дайте охолонути під теплою "шубою" . Смачного! вихід заготовки - 2, 5 L - це 5 баночок по 0, 5 L.