Рецепт Балтійське лечо фото

Балтійське лечо
(покроковий рецепт з фото)

Литовська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Заготовки , Лечо
Кількість порцій: 5
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Лечо - смачна і корисна заготівля. Сьогоднішній рецепт буде незвичайним. Балтійське лечо - це салат з додаванням кабачків. Вийде дуже смачно!

Опис приготування:

Лечо - ароматна заготовка на зиму. Пропоную незвичайний рецепт балтійського лечо. Ароматний і смачний салат займе центральне місце на вашому столі. Для заготівлі знадобляться стиглі помідори, молоді кабачки (в них ніжна шкірка і немає великих насіння), солодкий перець і морквина. Набір таких овочів - відмінне поєднання.

  • Кабачки - 500 грам
  • Помідори - 750 грам
  • Перець солодкий - 750 грам
  • Морква - 500 грам
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Цукор - 50 грам
  • Сіль - 25 грам
  • Оцет 9% - 35 грам
балтійське лечо - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
балтійське лечо - фото крок 2
Перекрутіть помідори через м'ясорубку або блендер.
балтійське лечо - фото крок 3
Наріжте смужками перець і моркву.
балтійське лечо - фото крок 4
Також наріжте смужками кабачки.
балтійське лечо - фото крок 5
Всипте овочі в киплячий томатний соус.
балтійське лечо - фото крок 6
Додайте цукор, сіль і масло.
балтійське лечо - фото крок 7
Тушіте Letcho 25 хвилин.
балтійське лечо - фото крок 8
В кінці влийте оцет і додайте дрібно нарізану петрушку. Гасіть ще 2-3 хвилини і вимкніть вогонь.
балтійське лечо - фото крок 9
Гаряче лечо розкладіть по банках.
балтійське лечо - фото крок 10
Закатати кришками і дайте охолонути під теплою"шубою" . Смачного! вихід заготовки - 2, 5 L - це 5 баночок по 0, 5 L.

Схожі рецепти