Балтійське лечо
(покроковий рецепт з фото)
Лечо - смачна і корисна заготівля. Сьогоднішній рецепт буде незвичайним. Балтійське лечо - це салат з додаванням кабачків. Вийде дуже смачно!
Лечо - ароматна заготовка на зиму. Пропоную незвичайний рецепт балтійського лечо. Ароматний і смачний салат займе центральне місце на вашому столі. Для заготівлі знадобляться стиглі помідори, молоді кабачки (в них ніжна шкірка і немає великих насіння), солодкий перець і морквина. Набір таких овочів - відмінне поєднання.
- Кабачки - 500 грам
- Помідори - 750 грам
- Перець солодкий - 750 грам
- Морква - 500 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Цукор - 50 грам
- Сіль - 25 грам
- Оцет 9% - 35 грам

Підготуйте інгредієнти.

Перекрутіть помідори через м'ясорубку або блендер.

Наріжте смужками перець і моркву.

Також наріжте смужками кабачки.

Всипте овочі в киплячий томатний соус.

Додайте цукор, сіль і масло.

Тушіте Letcho 25 хвилин.

В кінці влийте оцет і додайте дрібно нарізану петрушку. Гасіть ще 2-3 хвилини і вимкніть вогонь.

Гаряче лечо розкладіть по банках.

Закатати кришками і дайте охолонути під теплою "шубою" . Смачного! вихід заготовки - 2, 5 L - це 5 баночок по 0, 5 L.