Рецепт Угорське лечо «Глобус» фото

Угорське лечо «Глобус»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Помідор , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Заготовки , Консервація , Лечо
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Смачне лечо з Угорщини, яке раніше продавалося в банках на полицях магазинів, ви можете створити і в домашніх умовах з підручних продуктів. Заготівля вийде такий же ароматної і смачної!

Опис приготування:

Набір інгредієнтів вказано на три 0, 5 л ємності. Відому в усьому світі заготовку зовсім не важко приготувати і на своїй кухні, наприклад - лечо"Глобус" ! головне - вибрати м'ясисті і соковиті помідори, великі барвисті перці і приправити все прянощами і спеціями. Баночку з такою заготівлею можна подати як соус або як салат до будь-якого гарніру або до м'яса.

  • Помідор - 1, 5 кілограма
  • Перець болгарський червоний - 0, 8 кілограма (сорти"Паприка" )
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 1, 5 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний горошок - 15 штук
угорське лечо
Підготуйте зазначені продукти.
угорське лечо
Помідори промийте у воді, розріжте навпіл і виріжте зелені сердцевінкі. Натріть на тертці в глибоку ємність, шкірку видаліть.
угорське лечо
Перці очистіть від насіння, промийте у воді і наріжте великими шматочками.
угорське лечо
Вилийте в казан або каструлю з антипригарним дном томатний сік, помістіть на плиту і тушкуйте близько 20 хвилин. Потім викладіть перцеву нарізку.
угорське лечо
Всипте сіль і цукровий пісок, горошини чорного перцю і лаврове листя. Влийте рослинне масло і оцет. Тушіте про 20 хвилин на плиті, на помірному нагріванні, накривши ємність кришкою.
угорське лечо
Коли перець віддасть томатному соку аромат, але залишиться ще щільним, простерилизуйте банки і кришки будь-яким зручним для вас чином.
угорське лечо
Викладіть лечо в банки до верху.
угорське лечо
Відразу ж закрутіть банки гарячими кришками по різьбі або за допомогою ключа для консервації.
угорське лечо
Залиште остигати при кімнатній температурі, а після перенесіть в комору або підвал.

Схожі рецепти