Лечо по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами простим, ситним і швидким рецептом приготування лечо по-домашньому. Це - гаряча страва, яке подають свіжоприготовленим, НЕ закочуючи в банки. Рекомендую!
Лечо по-домашньому ви приготуєте за дві секунди! Отже, приступимо. Рецепт лечо по-домашньому:
1. Промийте і очистіть перець, помідори (не забудьте очистити від шкірки! ) і цибулю.
2. Перець наріжте середньої соломкою, помідори - часточками, цибуля - півкільцями.
3. На рослинному маслі, а краще - на свином жире, обсмажити цибулю до м'якості, потім додайте інші овочі. Тушьте на повільному вогні до готовності (перевіряйте по болгарського перцю).
4. Наріжте ковбаски. Коли овочі будуть готові, додайте нарізані ковбаски і ще хвилин 5-7 потушьте.
5. У готову страву розбийте два яйця і, збиваючи, перемішайте. Усе! Смачного!
Лечо, приготоване за цим рецептом - блюдо родом з Угорщини, подають його зі сметаною і світлим хлібом. Хліб маку в соус. Пальчики оближеш!
- Перець болгарський - 4 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Ковбаски копчені - 2 штуки
- Яйця курячі - 2 штуки
1. Промийте і очистіть перець, помідори (не забудьте очистити від шкірки! ) і цибулю.
2. Перець наріжте середньої соломкою, помідори - часточками, цибуля - півкільцями.
3. На рослинному маслі, а краще - на свином жире, обсмажити цибулю до м'якості, потім додайте інші овочі. Тушьте на повільному вогні до готовності (перевіряйте по болгарського перцю).
4. Наріжте ковбаски. Коли овочі будуть готові, додайте нарізані ковбаски і ще хвилин 5-7 потушьте.
5. У готову страву розбийте два яйця і, збиваючи, перемішайте. Усе! Смачного!
Лечо, приготоване за цим рецептом - блюдо родом з Угорщини, подають його зі сметаною і світлим хлібом. Хліб маку в соус. Пальчики оближеш!