Лечо без оцту і масла на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукайте заготовку солодкого перцю з максимальною користю і натуральним смаком, тоді це лечо без оцту і масла на зиму обов'язково варто взяти на замітку. Неймовірно апетитний перчик!
Гасити перець можна зі свіжими помідорами, попередньо пропущеними через м'ясорубку, готовим томатним соком або аджикою, щоб вийшла пікантна, ostrovataya сніданок. Я рекомендую додавати побільше цукру, тоді перець буде ще смачніше. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить близько літра лечо, але все залежить від щільності укладання в баночку.
- Солодкий перець - 1 кілограм
- Часник - 4-6 зубчиків
- Томатний соус - 2 склянки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
Вимийте і висушіть трохи перець. Я рекомендую використовувати різні за кольором і сорту перчики, тоді вони смачніше виглядають в банку.
Очистіть перець від насіння і наріжте на 4 частини. Додайте часник, нарізаний тонкими пластинками.
Влийте томатний соус, додайте цукор і сіль і відправте на вогонь. Тушіте про 15-20 хвилин на середньому вогні.
Готовий перець повинен стати м'яким, але не перетравитися. Простерилизуйте паралельно баночку і кришку.
Викладіть перець в баночку, залийте до самого верху соусом. Засукайте і залиште до повного охолодження догори дном. От і все, ніякого оцту або масла!