Рецепт Лечо без оцту і масла на зиму фото

Лечо без оцту і масла на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Лечо
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо ви шукайте заготовку солодкого перцю з максимальною користю і натуральним смаком, тоді це лечо без оцту і масла на зиму обов'язково варто взяти на замітку. Неймовірно апетитний перчик!

Опис приготування:

Гасити перець можна зі свіжими помідорами, попередньо пропущеними через м'ясорубку, готовим томатним соком або аджикою, щоб вийшла пікантна, ostrovataya сніданок. Я рекомендую додавати побільше цукру, тоді перець буде ще смачніше. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить близько літра лечо, але все залежить від щільності укладання в баночку.

  • Солодкий перець - 1 кілограм
  • Часник - 4-6 зубчиків
  • Томатний соус - 2 склянки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
лечо без оцту і масла на зиму - фото крок 1
Вимийте і висушіть трохи перець. Я рекомендую використовувати різні за кольором і сорту перчики, тоді вони смачніше виглядають в банку.
лечо без оцту і масла на зиму - фото крок 2
Очистіть перець від насіння і наріжте на 4 частини. Додайте часник, нарізаний тонкими пластинками.
лечо без оцту і масла на зиму - фото крок 3
Влийте томатний соус, додайте цукор і сіль і відправте на вогонь. Тушіте про 15-20 хвилин на середньому вогні.
лечо без оцту і масла на зиму - фото крок 4
Готовий перець повинен стати м'яким, але не перетравитися. Простерилизуйте паралельно баночку і кришку.
лечо без оцту і масла на зиму - фото крок 5
Викладіть перець в баночку, залийте до самого верху соусом. Засукайте і залиште до повного охолодження догори дном. От і все, ніякого оцту або масла!

Схожі рецепти