Лечо без оцту і масла на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Якщо ви шукайте заготовку солодкого перцю з максимальною користю і натуральним смаком, тоді це лечо без оцту і масла на зиму обов'язково варто взяти на замітку. Неймовірно апетитний перчик!
Опис приготування:
Гасити перець можна зі свіжими помідорами, попередньо пропущеними через м'ясорубку, готовим томатним соком або аджикою, щоб вийшла пікантна, ostrovataya сніданок. Я рекомендую додавати побільше цукру, тоді перець буде ще смачніше. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить близько літра лечо, але все залежить від щільності укладання в баночку.
- Солодкий перець - 1 кілограм
- Часник - 4-6 зубчиків
- Томатний соус - 2 склянки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
Вимийте і висушіть трохи перець. Я рекомендую використовувати різні за кольором і сорту перчики, тоді вони смачніше виглядають в банку.
Очистіть перець від насіння і наріжте на 4 частини. Додайте часник, нарізаний тонкими пластинками.
Влийте томатний соус, додайте цукор і сіль і відправте на вогонь. Тушіте про 15-20 хвилин на середньому вогні.
Готовий перець повинен стати м'яким, але не перетравитися. Простерилизуйте паралельно баночку і кришку.
Викладіть перець в баночку, залийте до самого верху соусом. Засукайте і залиште до повного охолодження догори дном. От і все, ніякого оцту або масла!