Рецепт Лечо без оцту і масла на зиму фото

Лечо без оцту і масла на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Лечо

Якщо ви шукайте заготовку солодкого перцю з максимальною користю і натуральним смаком, тоді це лечо без оцту і масла на зиму обов'язково варто взяти на замітку. Неймовірно апетитний перчик!

Гасити перець можна зі свіжими помідорами, попередньо пропущеними через м'ясорубку, готовим томатним соком або аджикою, щоб вийшла пікантна, ostrovataya сніданок. Я рекомендую додавати побільше цукру, тоді перець буде ще смачніше. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить близько літра лечо, але все залежить від щільності укладання в баночку.

  • Солодкий перець - 1 кілограм
  • Часник - 4-6 зубчиків
  • Томатний соус - 2 склянки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
лечо без оцту і масла на зиму - фото крок 1
Вимийте і висушіть трохи перець. Я рекомендую використовувати різні за кольором і сорту перчики, тоді вони смачніше виглядають в банку.
лечо без оцту і масла на зиму - фото крок 2
Очистіть перець від насіння і наріжте на 4 частини. Додайте часник, нарізаний тонкими пластинками.
лечо без оцту і масла на зиму - фото крок 3
Влийте томатний соус, додайте цукор і сіль і відправте на вогонь. Тушіте про 15-20 хвилин на середньому вогні.
лечо без оцту і масла на зиму - фото крок 4
Готовий перець повинен стати м'яким, але не перетравитися. Простерилизуйте паралельно баночку і кришку.
лечо без оцту і масла на зиму - фото крок 5
Викладіть перець в баночку, залийте до самого верху соусом. Засукайте і залиште до повного охолодження догори дном. От і все, ніякого оцту або масла!

Схожі рецепти