Рецепт Лечо без оцту фото

Лечо без оцту
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі , Помідор , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Лечо
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Ділюся рецептом, як приготувати лечо без оцту. Для тих, хто з якихось причин важко переносить страви з оцтом - відмінний вихід!

Опис приготування:

У цьому рецепті не використовується оцет і рослинне масло, тому, рекомендую зберігати баночки в темному прохолодному місці або з'їдати відразу ж. За бажанням в лечо можна додати ріпчасту цибулю. Ідеальна закуска до відвареної картопелька або рису.

  • Помідор - 1, 5 кілограма
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Цукор - 1/3 склянки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1/2 штуки
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки
лечо без оцту - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
лечо без оцту - фото крок 2
Помідори подрібніть в блендері або м'ясорубці до однорідної пюре. Додайте в пюре цукор і сіль, доведіть до кипіння і варіть 15 хвилин на середньому вогні.
лечо без оцту - фото крок 3
В цей час підготуйте перці. Відріжте хвостики, видаліть насіння і наріжте їх на скибочки середнього розміру.
лечо без оцту - фото крок 4
Перекладіть перці в каструлю і варіть протягом 35 хвилин. В кінці додайте тертий часник і чорний перець.
лечо без оцту - фото крок 5
Розкладіть лечо по стерилізованих банках, закрийте кришкою і переверніть. Тримайте лечо перевернутим до повного охолодження.
лечо без оцту - фото крок 6
Лечо без оцту готове, смачного!

Схожі рецепти