Лечо з огірків на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите лечо так само, як я, пропоную вам рецепт приготування лечо з огірків на зиму.
Щоб приготувати лечо з огірків на зиму, вам знадобиться мультиварка і банки для зберігання. Нарізаємо овочі, готовим томатний соус, в якому вони будуть маринуватися - і майже.
- Перець болгарський - 1, 5 кілограма
- Часник - 25 грам
- Гострий перець - За смаком
- Томатний сік - 500 мілілітрів
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- Оцет столовий 9% - 45 грам
- Цукор - 100 грам
- Рослинна олія - 100 грам
- Огірки - 2 кілограма
Дрібно нарізаємо болгарський перець, в процесі видаляємо насіння. Огірки нарізаємо кружечками разом з часником і гострим перцем.
В окремій мисці змішуємо томатний сік, сіль, цукор і рослинне масло.
Солодкий перець, огірки, часник, гострий перець кидаємо в одну миску, перемішуємо і кладемо в мультиварку. Ми залишаємо в режимі "гасіння" з 40 хвилин.
Через півгодини після початку гасіння додаємо томатний соус.
Кип'ятимо воду в мультиварці. Ставимо банки на стерилізацію.
Прокип'ятимо кришки. Кип'ятимо в каструлі протягом 5 хвилин.
Вийшло лечо переливаємо в банки. Банки закочує, перевертаємо до охолодження.