Рецепт Лечо з кабачків на зиму фото

Лечо з кабачків на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Заготовки, Лечо

Приготуйте прекрасну закуску на зиму з кабачків. Холодними вечорами баночка цього чудесного страви, як не можна до речі, доведеться до вашого столу.

Класичний рецепт приготування лечо з кабачків на зиму. Нічого складного, повірте. Рекомендую заздалегідь заготовити і стерилізувати баночки для лечо. Виходячи з даних в рецепті інгредієнтів виходить 6 баночок чудовою закуски на зиму. Хай щастить!

  • Кабачки - 1 кілограм
  • Помідори - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Морква - 0, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 0, 2 кілограма
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 150 мілілітрів
  • Оцет - 18 мілілітрів
  • Сіль - 30 грам
  • Цукровий пісок - 1 Ст. Ложка
лечо з кабачків на зиму - фото крок 1
Підготуємо овочі, ретельно їх промийте. Моркву почистити і нарізати дуже тонкою соломкою, кабачки ріжемо кружечками, цибулю порізати півкільцями, болгарський перець нарізаємо соломкою.
лечо з кабачків на зиму - фото крок 2
Помідори обшпарте і зніміть з них шкірку. Далі пропустіть через м'ясорубку або блендер.
лечо з кабачків на зиму - фото крок 3
У нагріту каструлю налийте п'яту частину рослинного масла, покладіть цибулю і моркву.
лечо з кабачків на зиму - фото крок 4
Коли овочі розм'якнуть додайте перець і кабачки. Сіль і душ 5 хвилин на середньому вогні.
лечо з кабачків на зиму - фото крок 5
Тепер влийте сюди ж томати, додайте цукор і часник. Тушіте 15-20 хвилин на дрібному вогні. Для 5 хвилин до готовності влийте оцет, ворушіння лече.
лечо з кабачків на зиму - фото крок 6
Готове лечо розкладіть в стерилізовані банки. Банки варто перевернути і накрити ковдрою до повного охолодження.

Схожі рецепти