Рецепт лечо на зиму з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Яку заготовку приготувати на зиму? Лечо з томатною пастою - відмінний вибір. Рецепт вам сподобається, ви будете готувати за цим рецептом не один рік. Блюдо підходить до м'ясних і овочевих гарячих.
Хочу з вами поділитися дуже хорошим рецептом. Сьогодні я вам покажу рецепт лечо на зиму з томатною пастою. Лечо - дуже популярна заготовка на зиму. Але цей рецепт особливий. Томатна паста замінює томати і скорочує час приготування. Взимку баночка домашнього лечо буде дуже до речі. І ви будете дуже задоволені. Хай щастить!
- Болгарський перець - 2-2, 5 кілограма
- Вода - 1 літр
- Томатна паста - 200 грам
- Рослинна олія - 100 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Склянка
- Оцет 9% - 50 грам
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець горошком - 7 штук
Солодкий болгарський перець ретельно промийте, звільніть від плодоніжок з насінням.
Перець порізати.
Тепер потрібно зварити маринад. У літр води додайте томатну пасту, рослинна олія, сіль, цукор, оцет, лавровий лист і перець горошком. Доведіть до кипіння.
Додайте перець і варіть ще 10 хвилин.
Простерилизуйте банки і розкласти по банках лечо.