Заправка для борщу на зиму з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Моя сім'я любить червоні борщі. Тільки ось приготування - досить нудна робота. Щоб полегшити своє завдання, я всю нудну роботу роблю за один раз. Виходить відмінна заправка, ловите рецепт!
Заправка готується швидко, а готова заправка значно полегшує і прискорює приготування борщу. Ну і нудна робота робиться один раз. Зберігається в морозилці. Смачного!
- Буряк - 300 грам
- Морква - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Томатна паста - 5 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Вода кип'ячена - 100 мілілітрів
Помийте і очистіть овочі. Буряк зварити до напівготовності. Буде потрібно проварити приблизно 15 хвилин.
Потім остудіть буряк і разом з сирою морквиною натріть на крупній тертці. Цибулю дрібно поріжте і обсмажте на олії.
Томатну пасту розведіть водою, змішайте з нею овочі.
Отриману суміш розділіть на порції, приблизно по 4-5 столових ложок. Розкладіть порції по пакетиках і відправте в морозильну камеру.