Борщ з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто любить смачний і насичений борщ. Але не всі їдять м'ясо. Я пропоную вам подивитися, як приготувати борщ з томатною пастою без м'яса. Супчик вийде ароматним і красивим на вигляд. Пробуйте!
Цей борщ завдяки великій кількості яскравих і корисних овочів набуває багатий смак і аромат. І навіть відсутність м'яса, звичного для цієї страви, робить його менш насиченим або живильним.
Рекомендую спробувати цей варіант навіть тим, хто жити не може без м'яса.
- Капуста - 400 грам
- Буряк - 1-2 штук
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Корінь селери - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
Для початку нам потрібно підготувати всі овочі. Дрібно ріжемо цибулю і перець, морква, корінь селери і буряк трьом на тертці, капусту шаткуємо, а картопля ріжемо кубиками.
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого кольору, потім відправляємо до них буряк і томатну пасту, смажимо ще хвилин 5.
Кип'ятимо 2 літра води, відправляємо туди картоплю і корінь селери. Через 5 хвилин всипаємо капусту.
Ще через 10 хвилин відправляємо в каструлю зажарку, добре все перемішуємо, доьавляем сіль і спеції за смаком. Через 5 хвилин вимикаємо суп, дабавляем зелень за смаком і даємо настоятися хвилин 5-8.